Sklo Osiva Korálky a List Korálky Auta, Vianočné Malé Guľôčky s Elastické Reťazec pre DIY Plavidlá, Náramok, Náhrdelník Šperky Robiť

Novinka

€8.40

Pekné náklady výkon -

7470pcs - 2 mm glassseed korálky-každá farba have300pcs.

5070pcs - 3 mm glassseed korálky-každá farba má 200pcs.

2190pcs - 4 mm glassseed korálky-každá farba have80pcs.

270pcs - 26 Písmeno + 1 Krásne Srdce Tvar

Balík tiež obsahuje twoelastic stringfor DIY šperky a náramok robiť.

Theelastic reťazec a pinzety vám môže pomôcť DIY ľahko.Pinzety sú pripojené na strane box s priehľadným pásky.Skontrolujte prosím, či je starostlivo.

Malé súpravy pre začiatočníkov - Tento malý, lištovanie súbor sa zameriava na malé množstvo a jednoduché príslušenstvo.Je šitý na mieru pre tých, ktorí nikdy kontakt s korálkami schopnosťami.To je dobrá voľba, ak chcete kúpiť vzorky a začať pochopiť, šperky, potreby pre umeleckých remeselníkov.

Vysoká kvalita - Tieto osiva korálky sú vyrobené z vysoko-kvalitné sklo materiál, ktorý je odolný a robustný.Abeceda písmeno korálky nie sú vyrobené zo bezpečné a neškodné akryl materiálu.Zaručujeme, že všetky materiály vyhovujú medzinárodného štandardu kvality.

Pekné balenie - používame jasné taška na balenie osiva korálky z každej farby a dal ich do 24 mriežky box, takže sa nebudete musieť starať o korálky sú zmiešané s ostatnými korálky alebo pádu, a to môže izolovať prachu a udržať lesk korálky,ktoré je krásne a pohodlné.

Široké uplatnenie - 24 Farby osiva korálky a 27 štýly list korálky vám poskytne hodiny zábavy a vybaviť každý projekt odlišný charakter.Je vhodný pre výrobu náušnice, náramky, náhrdelníky, pás korálky, alebo sa používajú ako dištančné a iné DIY projekty.

Štítky: kovový stojan na noviny, guľôčky auta, husto náramok, takže kit, lesk sklenené korálky osiva, guľôčky sklo, sadu guľôčok, guľôčka, sklenený prívesok, cardcaptor sakura syaoran, rastlina semeno.

Položka Druh Korálky
Kovové Typ Žiadne
Materiál Semi-precious Stone
Pôvod CN(Pôvodu)
Jemné alebo Módne Móda
Položka Hmotnosť 260g
Položka Tvar Okrúhly Tvar
Vonkajší Priemer Size

Napíšte svoju recenziu!

Sklo Osiva Korálky a List Korálky Auta, Vianočné Malé Guľôčky s Elastické Reťazec pre DIY Plavidlá, Náramok, Náhrdelník Šperky Robiť

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty