Dvojité Hrubé Kovové Ryža Misy Náleve Misky Z Nerezovej Ocele, Miska Dvojité Murované Ice Cream Polievkové Misy Tepelne Izolované Misa

Novinka

€2.17

Popis:

Materiál: 304 nerezovej ocele

2. Veľkosť produktu: 9 cm: 8.8 * 8.8 * 2.7 cm; 12 cm: 11.5 * 11.5 * 3.7 cm, 13 cm: 13 * 13 * 4cm

3. Čistá hmotnosť: 0.07-0,15 kg

4. Package: funkcie opp taška

5. Balenie veľkosť: 9 cm, model: 8.8 * 8.8 * 2.7 cm; 12 cm: 11.5 * 11.5 * 3.7 cm, 13 cm: 13 * 13 * 4cm

Funkcie:

1. Heavy-duty materiály: Obilnín Misky vyrobené z vysoko kvalitných potravín triedy SUS304 nehrdzavejúcej ocele, ťažké dizajn, inovácie, zabezpečuje kvalitu a život, služby misy neobsahuje škodlivé chemikálie a umývačky riadu.

2. Ľahko sa čistí: obilné misa má kartáčovaný povrch proces pre zníženie výskytu odtlačkov prstov a škvrny.Umývačka riadu je bezpečný, aj vtedy, ak umývanie je super ľahko sa čistí.

3. Prenosné jedálenský poháre sú ideálne pre použitie v kuchyni, hotel, reštaurácie, nemocnica, turistika, táborenie, batoh, cestovanie a jazdu.

4. Široko používané: nie je Tam žiadne ostré hrany, ktoré je veľmi vhodné na dlani.Grand ryža, kliešť, obilie, korenie, detská výživa, zmrzlina, popcorn alebo akéhokoľvek miešania misy, ktoré si chcete uchovať teplé alebo teplejšie.

5. Izolácia: double-layer nehrdzavejúcej ocele obilnín misa má tepelnú odolnosť, ideálne pre zmrzlinu alebo horúca polievka, a je bezpečný pre deti.Každá rodina potrebuje, odosielanie darček pre svoju manželku a matku, ich uloženie veľa práce.

Package popis:

1 * zásobník z Nerezovej ocele

Štítky: sr2ez, misa maska, soup bowl, miska polievky plastové, misa na cestoviny, polievka misy, základné nerezové misky, misa kokosový, reštaurácia misku ryže, luk textílie.

Pôvod CN(Pôvodu)
Výroba Dvojité
Certifikácia CE / EÚ
Funkcia Skladom
Číslo Modelu Misa
Množstvo 1
Technika Pigmentované
Kapacita 1L
Riadu Typ Misky
Vzor Typ Pevné
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele

Napíšte svoju recenziu!

Dvojité Hrubé Kovové Ryža Misy Náleve Misky Z Nerezovej Ocele, Miska Dvojité Murované Ice Cream Polievkové Misy Tepelne Izolované Misa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty