Prenosné Temp TDS ES Meter 0-999 ppm Digitálnej Kvalite Vody Čistota Tester na Meranie Teploty Pero pre Bazén Akvária

Novinka

€3.36

Prenosné Temp TDS ES Meter 0-999 ppm Digitálnej Kvalite Vody Čistota Tester na Meranie Teploty Pero pre Bazén Akvária

Funkcie: 1. Polyfunkčný 3-v-1 tester kvality vody: TDS ES Temp 2. 4 režimy môže byť prepnutý na 3. LCD displej 4. Vysoko presné zliatiny sondy, odolnosť voči korózii, rýchle meranie, znížiť chyba 5. Vhodné pre rôzne kvality vody testy 6. To je široko používaný v domácnosti, laboratóriá, zavlažovanie poľnohospodárskej pôdy, ryby nádrží, odpadových vôd, atď.Špecifikácie : 1. Merací Rozsah Vodivosti:0-9990 um/cm Temp : 0.1-80.0°C 32.0-176.0°F TDS:0-9990ppm 2. Presnosť: ±2% 3. N. W:23g 4. Veľkosť: 150x20x20(mm)

5,Batéria: 2*1,5 V batérie

Tipy: Keď meraná hodnota prekročí číslo 999, na obrazovke sa zobrazí X10

Aplikácia: Široko používané v každodennom pitnej vody, nádrže na ryby, akváriá, laboratóriá, bazény, zavlažovanie, čistiarní odpadových vôd, atď.

Použitie Krok Č.1.Vyberte elektródy ochranné spp pred použitím 2.Stlačte tlačidlo zapnúť/vypnúť,a neponárajte prístroj do riešenia.(toto riešenie by malo nie cez ponorenie riadok) 3.Prístroj má štyri rôzne režimy, a môžete medzi nimi prepínať rôzne režimy stlačením shift 4 čistite elektródy po použití vypnite prístroj a znova nasaďte ochranné viečko

Balenie Zoznam : 1, 1 x Pôdy ES/Teplota Tester 2, 1 x Box

3, 1x Manuál

Poznámka:

1 .tento nástroj je profesionálny nástroj,prosím, použitie je podľa odborných pokynov, aby sa zabránilo nástroj admage 2 .Vyhýbajte sa teplu,priamemu slnečnému žiareniu 3. Nástroj je non-waterpfoof,nie hádzať nástroja na riešenie, alebo aby riešenie cez ponorenie riadok,aby sa zabránilo doska krátke FAQ 1. To meracie prístroje potrebné batérie?Áno, je potrebné, 2*LR44 batérie, nie sú súčasťou balenia, môžete si ho kúpiť lokálne 2. Čo by som mal robiť, keď dostanem tovar, ale nemôžete použiť to normálne?Prosím, prečítajte si návod na obsluhu.Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis.Ak narazíte na akékoľvek non-umelé problémy kvality v priebehu jedného týždňa po obdržaní tovaru, nás môžete kontaktovať na výmenu alebo vrátenie peňazí.

Štítky: tds meter, ppm tester, metro, metro hračka, veľký bazén teplomer, ph, tds meter vody, digitálny bazén tester, flored, akvarijné pozadie čierne.

Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia 1 Opatrenie ES
Názov Značky yieryi
Certifikácia CE
Je To Inteligentné Zariadenie No
Číslo Modelu YY-200
S Podsvietením Alebo Nie Áno
Typ Displeja Digitálne
Funkcia 2 Teplota test
Funkcia 3 Meranie TDS

Napíšte svoju recenziu!

Prenosné Temp TDS ES Meter 0-999 ppm Digitálnej Kvalite Vody Čistota Tester na Meranie Teploty Pero pre Bazén Akvária

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty