Fowecelt Žiarovka Stôl Drevený Ploche Foto Klip Úložný Stojan Memo Názov Karty Pohľadnicu Stolný Držiak Home Office Gadget Organizátor

Novinka

€1.51

O Dopravu

1. Zašleme výrobok do 1-5 dní akonáhle sa vaša platba je dokončená.

2. Ak nechcete prijímať položky do 60 dní, prosím, kontaktujte nás.Budeme kontrolovať, to pre vás.

3. Ruskí priatelia,Prosím, zanechajte nám celé meno,a vaše ulica a číslo domu a číslo bytu,pretože Rusko má nové pravidlá na prijímanie package úspešne.

4. Ak ste veľkoobchodných zákazníkov,môžete použiť nákupný košík objednávku pre nás,potom nechajte nám správu,ponúkneme vám najlepšiu cenu a právo rýchle lodné náklady.

About Product (O Výrobku

Balené v Zozname:1 x klip

Štýl:pastoračné

Farba: denník

Materiál: drevo + železo

Veľkosť(cca):4(±0.5)cm*5(±0.5)cm

Funkcie:

1. Ručne.100% Zbrusu Nový A Vysoko Kvalitné

2. MATERIÁL: Ručne Krásne Dekorácie vyrobené z dreva a železa.Pridať znak a čaro do vášho domu s týmto ornamentom.Použitím prírodných materiálov dáva minimalistický pocit.Viaceré tvary sú k dispozícii, aby vyhovoval vašim individuálnym potrebám.

3. APLIKÁCIA: Dokonale sa hodí domáce dekorácie, stolné dekorácie, fotografiu držiteľa, foto rámček, memo karta fanúšikov, dar, a tak ďalej.Memo je držiteľ dekoratívne a funkčné položky, aby sa vaše poznámky, telefón, správy všetky spolu.Môžete umiestniť memo držiak na stole vo vašej reštaurácii, použite ho dať pokyny na recepcii, alebo podržte požadovanú fotografiu v každom mieste, ktoré nie je dostatočne veľké na rám obrazu.

POZNÁMKA:

Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

Máme iné podobný tovar, prosím, navštívte môj shop.

Prosím, kontaktujte ma pre celú kúpnu cenu, ak máte záujem, vďaka.

Štítky: home office príslušenstvo, roztomilý, dlaždice gadgets, drevené, žiarovka led, ika skladovanie, muži office gadgets, etagere skladovanie, box storag, fólie skladovanie organizátor, home decor.

Rozhodné Miesto home office
Zápas Úrad gadgets
Použitie nástroj
Aplikácia Úrad skladovanie
Druh Stôl organizátor/Desktop organizátor
Kompatibilita organizátor
druh Praktické Domov
Materiál Drevo
Funkcia Kancelársky Stôl Príslušenstvo
Forthputting organizátor pre úrad
Manželka Organizátor pre memo
Tvar Memo zložky
Pôvod CN(Pôvodu)
Štýl gazdiná

Napíšte svoju recenziu!

Fowecelt Žiarovka Stôl Drevený Ploche Foto Klip Úložný Stojan Memo Názov Karty Pohľadnicu Stolný Držiak Home Office Gadget Organizátor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty