10pcs 6ml New Horúce Predaj Transparentné Robustný Lesk na Pery Trubice Macaron Ružová Modrá Kozmetická lesk na pery Obalu, Kontajnera,

Novinka

€11.34

modname=ckeditor Materiál: AKO,SBS Podrobné Veľkosť:D19mm*90 fliaš, sú 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné.Upozornenie: 1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.Prosím pochopiť.Uistite sa, že vám nevadí, že pred vás cenovú ponuku. 2. Prosím, dovoľte 1-5mm rozdiely vzhľadom na ručné meranie Ďakujeme vám za návštevu našej predajni, môžeme poskytnúť prispôsobiť služby, ako hodváb Vytlačiť logo alebo aby label nálepka a farbu, kontaktujte nás, ak potrebujete.Sme specilaized v celej predaj a maloobchodné všetky druhy kozmetických balenie, ak potrebujete iný produkt, ktoré nemožno nájsť v našom obchode, neváhajte a pošlite nám fotografie, budeme radi, sourse pre vás a ponúkajú najlepšie ceny so najlepšie quanlity.Poznámka: materiál, lesk na pery trubice je AKO, ABS, ktoré nie je vhodné pre kakaové maslo a ricínový olej kozmetika.Prosím, postupujte produkt test pred vyplnením, inak nebudeme mať žiadnu zodpovednosť!Pre viac informácií o produkte možnosti, prosím, kliknite na tlačidlo: Ak máte nejaké otázky o prepravné náklady, prosím, len miesto, aby, a nechcem, aby platby, budeme dvakrát skontrolujte prepravné náklady a najlepší spôsob dopravy, a nastaviť celkové náklady.

. Ako podať objednávku?

Môžete priamo zadať príkaz, cena na Lgmspojmat.sk je správne, rovnako ako náklady na dopravu pre malé objednávky.Alebo môžete nám poslať adresu doručenia a telefónne číslo, budeme sa návrh, aby ste prepojenie. niektoré krajiny prepravné náklady môžu byť drahé, prosím, kontaktujte nás, budeme kontrolovať, najlepší spôsob, ako odoslať)

2. Ako dlho môžete poslať balíček?a kedy môžem dostať?

Máme táto položka instock, môžete poslať do 2~5 pracovných dní, ak to nie je na sklade, budeme vás čo najskôr kontaktovať čas.Poslať prostredníctvom express (DHL, UPS, FEDEX, TNT Aremax ) trvá okolo 6~10 dní, cez more trvá 30~35 dní.Ak potrebujete veľmi naliehavé, prosím, kontaktujte nás, budeme vás citovať prepravné náklady separatly.

3. Môžem získať vzorky vyskúšať?

Áno, sme veľmi radi, poskytovať vzorky pre vás na testovanie, normálne sme schopní poskytnúť 2~5 vzorky zadarmo, ale zákazník musí zaplatiť náklady na dopravu.

4. Môžem prispôsobiť produkt?čo je MIN?A. môžeme urobiť screem tlač loga, č MIN je potrebné, cena je závislá na orde množstvo.

B. čo Môžeme urobiť, etikety, papier, štítky alebo jasné, PVC nálepky, č MQO je potrebné.

C. Môžeme prispôsobiť farbu výrobku, alebo zmeniť prútik štetcom..., MIN je 10000 ks.Ak chcete prispôsobiť logo, pošlite nám, prosím jasný obraz o vaše logo, ak máte ai formát alebo iné vektorové fomat, že je najlepší.

Štítky: prázdne rúž trubice, lop lesk rúry, prírubové glosss rúry, rúž trubice, hot pink rúž, 24-hodinové lesk na pery, 10 ml lesk na pery trubice, lup lesk rúry, packag, lesk na pery.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

10pcs 6ml New Horúce Predaj Transparentné Robustný Lesk na Pery Trubice Macaron Ružová Modrá Kozmetická lesk na pery Obalu, Kontajnera,

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty