Bamoer Ročník Dúhového 925 Sterling Silver Štvorcový Zirkón Stud Náušnice Bije Farebné Náušnice pre Ženy Módne Šperky SCE1185

Novinka

€4.20

Bije farba

❤ 【Description] vyzýva rôznych obdĺžnikových zircons rôznych farieb nie sú usporiadané paralelne, a oni sú živé a skákanie.S fialovým marquise zirkón, náušnice sú módne a očarujúce.Porazil farby vám prináša dobrú náladu.

❤ 【Špecifikácia] vyzýva Veľkosť:2*0,5 cm; Hmotnosť: 1.4 g.

❤ 【Materiál] vyzýva 925 Sterling Silver a Pavé Nastavenie CZ & Pokovované platinou,tieto náušnice sú bez obsahu Niklu, bezolovnaté, Kadmium-free, Hypoalergénne.Zabezpečenie kvality, dobré priateľské k pokožke, pohodlné a komfortné na nosenie, nie sú škodlivé pre vaše zdravie.

❤ 【Na Darček] vyzýva 1 pár náušníc a 1 ks exkluzívnej darčekovej krabičke, ktorý je ideálny darček pre Mamu, dcéra, Vnučka, Teta, Sestry, priateľov.

❤ 【BAMOER SI] vyzýva Na zabezpečenie vašej úplnej spokojnosti, akékoľvek otázky o BAMOER produkty, len neváhajte a kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol.

Štítky: 925 bamoer, au 585 zlaté náušnice, šperky online, bamoer čaro, stud náušnice 925 sterling silver minimalistický, grand striebro earings, 14k, muži náušnice dievčatá, klaster rainbow náušnice, bamoer.

Náušnice Typ Stud Náušnice
Pôvod CN(Pôvodu)
Kovy Typ striebro
Jemné alebo Módne Jemné
Typ Certifikátu GDTC
Späť Hľadanie Push-späť
Pohlavie Ženy
Occassion darček pre priateľku, Výročie, Angažovanosť, strana, Svadba
Veľkoobchod Akceptované, vyžiadajte si veľkoobchodné ceny
Pečiatka S925
Materiál 100% 925 Sterling Silver
Tvar\vzor Háčik
Názov Značky bamoer
Prispôsobiť Akceptované. Vyžiadajte si viac informácií a zľavy
Príležitosti strana
Číslo Certifikátu bamoer módne šperky
Položka Hmotnosť 1.4 g
Package Iba jeden voľný darčeka pre každú zásielku
Štýl TRENDY
Strane Kameňa Žiadne
Kovové Pečiatky 925, Libra
Hlavný Kameň Zirkón
Číslo Modelu SCE1185

Napíšte svoju recenziu!

Bamoer Ročník Dúhového 925 Sterling Silver Štvorcový Zirkón Stud Náušnice Bije Farebné Náušnice pre Ženy Módne Šperky SCE1185

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty