Matka a dieťa plné námestie 5D Diy diamond maľovanie matka lásky diamond výšivky drahokamu 3D photo mozaiky ručné darček

Novinka

€6.06

Podrobnosti

Kvalita: 100% zbrusu nový, vysoko kvalitné, Veľkosť: čím väčšia Je veľkosť, tým lepší efekt Používa: narodeninám, doma, v kancelárii, hotelových, dekorácie Balenie: 1 sada (plátno + diamond + nástroj) Ak máte akékoľvek otázky, prosím zanechať odkaz a obráťte sa na nás, som veľmi rád, aby vám slúžili.

Obrázok Produktu

Kolo diamond maľovanie

Námestie diamond maľovanie

Produktové balenie

Kroky a nástroje

O dopravu

1. Doprava zadarmo po celom svete, môžete sledovať dotaz a logistika informácie. 2. Tovar bude expedovaný do 5 pracovných dní od doručenia overenie platby. 3. Doprava čas sa líši v závislosti od spôsobu dopravy.To zvyčajne trvá 8-20 pracovné dni, aby sa dospelo. 4. V zriedkavých prípadoch môže byť oneskorené, v závislosti na počasí vo vašej krajine a rýchlosť vášho nákladu.

Váš názor

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, dúfam, že sa nám môže dať pozitívny 5 hviezdičiek. 2. Ak nie ste spokojní s tovarom alebo službami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 3. Snažíme sa čo najlepšie vysporiadať s problémami s vami a poskytovať tie najlepšie služby.Ďakujeme za pochopenie a podporu!

Bohatstvo a šťastie diamond obrazy, jedinečné krásy a módny dizajn, s rôznych dekoratívnych štýlov, ktoré dokonale zdobí vašu prácu a život.

Štítky: xs svadobné sukne poof.

Typ Veľkoobchod No
Vonkajšie Balenie Farebné Políčko
Rám No
Diamond Tvar Námestie
Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Typ PORTRÉT
Názov Značky TENGDU
Plátno Metóda Balenia Zrolovaná
Štýl Európsky a Americký Štýl
Počet Farieb 30-45
Materiál Živica
Súbor Typ Áno
Vložením Oblasti Plná
Použitie Obrazy
Formulár Jeden

Napíšte svoju recenziu!

Matka a dieťa plné námestie 5D Diy diamond maľovanie matka lásky diamond výšivky drahokamu 3D photo mozaiky ručné darček

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty