Ja Zalievanie Kvetináč Nádob Na Fialová Lenivý Rastlín Automatický Hrniec-Zalievanie Kvetináč Kvetináče Vázy Pre Domova A1

Novinka

€6.59

Ja Zalievanie Kvetináč Fialová Hrnce Lenivý Kvetináče Automatické-Zalievanie Kvetináč Kvetináče Vázy Pre Home Decor

Položka Špecifikácia: Vlastnosti:

Typ: kvetináče

Materiál: Plast

Veľkosť: S: 13 * 17.5 cm; M: 16.5 * 24 CM; L: 17 * 30 cm

Štýl: A4 vysoký barel

Použite formulár: Stolové, podlahové, kombinované

Proces: Vstrekovacieho procesu

Spôsob výroby: Vstrekovanie

Popis:

1. Korózii odolná, priedušná, self-absorbent, nie ľahko deformované, trvanlivé, úsporu vody a sucho-odolný

2. Aplikácia scenáre: bytové zariadenie, zelene projekty, hotely, kvetinové záhrade škôlky, výrobu, kancelárie, záhradkárstvo, balkón zeleninové záhrady, nákupné centrá

3. Funkcie : hrniec vyrobený z nového PP materiál má vysokú pevnosť, žiadny zápach, dobrú húževnatosť, tepelnú odolnosť, studenej odolnosť a trvanlivosť.

4. Ja zalievanie kvetináč zabezpečuje rastliny vziať dostatok vody, ktoré potrebujú pre dni, a nemusíte vody každý deň, je možné uložiť dostatok vody na týždeň alebo viac.

5. Vďaka dvojitá vrstva dizajn, ktorý umožňuje prebytočnú vodu byť uložené v spodnej časti tejto kvetináč hrnca a za predpokladu, vaša rastlina, ako je potrebné.Je špeciálne vstrekovanie vody port pre jednoduché vstrekovanie vody a to nie je ľahké plemeno lietajúci hmyz.

Balenie Obsahuje: 1 X kvetináč

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.

Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.

V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.

Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: tvár hrniec, kvetináč groot, dekor váza, rastlina hrniec, pot, orchidea plastové hrniec, zelené listy pre kvetinovú výzdobu, kvetináč, kvetina stand, záhradné kvetináče sadenie groot.

Súbor Typ No
Dokončovacie Epoxidy Potiahnuté
Názov Značky DOORSACCERY
Podmienky Používania Plochu
Druh Kvet Vaňou
Číslo Modelu Kvetináče & Sadenie
Je To Inteligentné Zariadenie No
Pôvod CN(Pôvodu)
Používa Sa S Kvet/Zelená Rastlina
Materiál Plastové
Štýl Moderné

Napíšte svoju recenziu!

Ja Zalievanie Kvetináč Nádob Na Fialová Lenivý Rastlín Automatický Hrniec-Zalievanie Kvetináč Kvetináče Vázy Pre Domova A1

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty