P8 1,4 palca Smart Hodinky Mužov plne Dotykový Fitness Sledovanie Krvného Tlaku Smart Hodiny Ženy GTS Smartwatch pre Xiao

Novinka

€7.14

76371 HOT

Popis:

Tento bluetooth smart hodinky sú navrhnuté s vysokým rozlíšením 1.69 palcový displej, môžete prevádzkovať to tým, že sa dotknete, poskytuje jasný obraz a dáta.

Smart hodiniek je vyrobený zo zliatiny materiálu, a watchband je vyrobený zo silikónu, môžete ju nosiť na dlhú dobu, bez starosti, pretože je vodotesný z IP67, môžete ju nosiť v daždivých dní a zasnežené dni.

Môžete DIY voličom, ako sa vám páči, a tam je navrhnutý s vstavaný reproduktor a mikrofón, môžete prijať hovor s ostatnými, môže uložiť hovory a je navrhnutý s hlasový asistent funkciu.

Tento bluetooth smart hodinky je navrhnutá pre množstvo vstavaných funkcií, si môžete pozrieť šport vzdialenosť, tepová frekvencia zmeniť, spotrebu kalórií na APLIKÁCIU.

Tento druh smart hodinky vám poskytuje pohodlné ochranu, pretože to môže zobraziť vaša telesná teplota, tlak krvi a kyslíka v krvi, spanie kvality, masáž pripomínať, voľný čas, hry a ďalšie, ktoré spĺňajú rôzne druhy potrieb.

Špecifikácia:

Materiál: zliatiny zinku, silikónové watchband.

Farba: čierna, modrá, červená, strieborná šedá.

Veľkosť: 245*38*10 mm.

Displej: IPS dotykový displej.

Veľkosť obrazovky: 1.6 cm.

Kapacita batérie: 180mAh.(vstavaný)

Obrazovka rozlíšenie: 240 * 280.

Pamäť: 280M.

Bezdrôtové vzdialenosť: 5-10m.

Bluetooth verzia: V5.0.

Poznámka

Tam môže byť trochu farebné skreslenie spôsobené iný počítač uznesenia.

Tu by mohol byť mierne chyby spôsobené rôzne ručné meranie.

Package zahrnuté:

1x smart hodinky.

1x nabíjací kábel.

1x úvod.

Štítky: film smartwatch p8, smartwatch, official xiaomi, muži smart hodinky, p8 smartwatch, nubia, smart hodinky žena, esmart wach xiao, smarwatch, mi smart hodinky.

Funkcia Passometer, Spánok Tracker, Push Správy, Tepová Frekvencia Tracker, Budík, Remote control, Mesiac, Fitness Tracker, Správa Pripomienky, Týždeň, Interaktívne Hudba, Hovor Pripomienky
Kapacita Batérie 120-180mAh
Jazyk angličtina, Ruský, Španielčina, Portugalský, Taliansky, Francúzsky, Nemecký, Kórejský, Japonský, Ukrajinská, Arabský, Indonézsky
Druh Na Zápästie
Nepremokavé Triedy Život Nepremokavé
Pamäť RAM 128 MB
GPS No
SIM Karta je k Dispozícii No
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Režim Siete Žiadne
Viac Voĺba No
systém Žiadne
ROM 128 MB
Zadná Kamera Žiadne
Názov Značky elenxs
Mechanizmus No
Kompatibilita Všetky Kompatibilné

Napíšte svoju recenziu!

P8 1,4 palca Smart Hodinky Mužov plne Dotykový Fitness Sledovanie Krvného Tlaku Smart Hodiny Ženy GTS Smartwatch pre Xiao

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty