Sova Solárne Záhradné Osvetlenie, Trávnik Solárny Panel Falošné Nepremokavé Solárne Záhradné Osvetlenie, Sova Ornament Vonku Na Dvore Záhradné Lampy

Novinka

€6.31

- Kreatívne led svetlo nastaviť, roztomilý a kreatívne, skvelé pre osvetlenie vášho trávnika na záhrade alebo chodníka, dodáva zábava dotkne akékoľvek vonkajšie nastavenie.

- Ideálny pre záhrady, chodníky, dvor, krok, elegantný a aby sa stali bezpečnejšími a iný ako tradičných venkovní v-zemi slnečné svetlo, vyzerá to tak cool, na noc.

Solárny: nie sú potrebné Žiadne káble a batérie - na slnečnom mieste je všetko, čo potrebujete.Vstavaný solárny panel udržuje sova umelé návnady účtované počas dňa, zabezpečí je vždy pripravený na použitie.

Nepremokavé, Odolné & Realisticky:high-kvalitné Živice a non-vyblednutiu farby nebude slabnúť, čip, alebo trhliny.Či už je to spaľujúce teplo, horká studená, alebo pochmúrne dážď, Solárne Powered Zvierat Repeller zvládne všetko.

Humánne a Jednoduché Použitie: Ohuhu Solárny Sova umelé návnady je navrhnutý tak, aby druhu.Toto zviera repeller je zdarma, pasce a otravy, chov zvierat na uzde bez spôsobuje ich poškodenie.

Obraz, realistické: Sova Strašiak má veľké oči, ktoré sú realistické a strašidelné pre zvieratá, jemné spracovanie a kvalitné materiály.Inštalácia je jednoduchá.

Plašiť Nechcené Zvieratká: Prekročenie s nechcených zvierat?Prevziať kontrolu s hyper-realistické Solárny Sova umelé návnady!Sova bude prebiehať zvieratá off bliká oči.Je to rovnako ako skutočná vec!

Špecifikácie:

Vstupné Napätie: 2V

Celkový príkon: 0.07 W

Žiarovka typ:LED

Svetelný zdroj: Solárne Svetlo

Zdroj: 1.2 V, AA, 600mAH Ni-MH

Nabíjanie hodín: 8 hod.

Pracovná doba: Viac ako 8 hod.

LED : Teplá Biela LED

Ochrana stupňa: IP65

Materiál: Živica

Položka farba: Biela

Položka hmotnosť: 600g

Veľkosť balenia: 95*75*450 mm/3.8*3*17.7 v

★Tipy

1. Prvý raz Použite, prosím, zatlačte spínač do polohy"ON", a dať slnečné svetlo pod priamym slnečným svetlom pre najmenej 6 hodín

2. Prosím, odstráňte ochranný film (Ochrana panely) na solárny panel pred použitím;

3. Inštalácia solárneho svetla vonku, nastavte uhol solárny panel na uistite sa, že to mohli získať maximálne priamemu slnečnému žiareniu.

4. Zariadenie môže vypnúť, ak je solárny panel je umiestnený príliš blízko na pouličné osvetlenie, veranda svetlá alebo iné svetlá.

Obsah balenia

Sova Solárne Záhradné Svetlo

Štítky: veľa vonkajšie svetlo, vonkajšie záhradné ozdoby, trávnik, systém, vktech solárne svetlo trávnik, tábor vonkajší stan, dekor na záhrade, solárne bunky, náhrdelník sova, panel.

Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Základný Typ Klin
Materiál Telesa ABS
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Funkcie nepremokavé
Použitie DOVOLENKA
Názov Značky NoEnName_Null
Je Stmievateľné No
Štýl ART DECO
Napätie 5V
Číslo Modelu sova
Záruka 1
Úroveň Ochrany IP65
Certifikácia CCC
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Druh Trávnik Lampy
Zdroj Napájania Solárne

Napíšte svoju recenziu!

Sova Solárne Záhradné Osvetlenie, Trávnik Solárny Panel Falošné Nepremokavé Solárne Záhradné Osvetlenie, Sova Ornament Vonku Na Dvore Záhradné Lampy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty