3D Noriek Riasy Chaotický Načechraný Dlho Faux Cils Balenie veľkoobchod v väčšinu,Mix Dramatické Hrubé Natrual False Noriek Predĺženie Rias

Novinka

€2.52

Informácie o Produkte

Vyrobené z Vysoko Kvalitných Vlákien, ktoré vyzerajú rovnako ako noriek kožušiny, Módne 3D štýle.Čistá, Ručne Vyrobené, Mäkké Kapela, pohodlné na nosenie.Určené pre Profesionálnych, Vytvoriť krásne, očarujúce vzhľad.Vhodné pre Svadby, Akcie ,fotenie ,Noc, Šťastný Strany alebo Každodenné Použitie.Ľahko sa aplikuje, alebo odstrániť, eye make-up remover alebo nástrojov .Môže byť použitý pre mnoho krát ak mihalnice sú používané a riadne odstránená.Riasy môžu byť upravené, aby sa zmestili na kontúry očí.Žiadne lepidlo s rias.

Rôzne Štýl si vybrali.Bez chemickej úpravy & hypo-alergénne & krutosti-zadarmo.Eco-priateľský.

Ako Používať:

Jemne Zaobchádzať Falošné Mihalnice.Nie Vytiahnuť na Riasy a Pokúsiť sa Udržať Jej Prirodzenú Camber, Použite Riasy Štetcom po Ňom.Mihalnice Kefa Môžu byť Použité na Čistenie Špinavé Riasy, neumývajte Falošné Riasy s Vodou, Použite Svoj Prst na odlúpnite Sušené Lepidlo.

Smery

Opatrne odstráňte mihalnice od prípadu.Línie rias lepidlo na bič pásy.Nastavte na cca 30-50 sekúnd, kým lepidlo je odflaknuty a nie úplne mokré .Použiť bič pásy na základňu vašich prirodzených rias linky.Zľahka stlačte falošné riasy na zápas svoju prirodzenú líniu.Ak je to potrebné, použiť očné tiene alebo očné linky, aby sa vaše oči-line prirodzenejšie.Používať make-up remover odstrániť falošné mihalnice po použití.

Balenie obsahuje:

8/30 párov faur noriek falošné mihalnice.

Žiadne lepidlo s rias.

Zloženie

100% Ručne Vyrobené, 3D Faur Noriek Riasy, rovnaký vzhľad ako skutočný noriek riasy.Cruetly-zadarmo.

POZNÁMKA:

1. Jemne Pri odstraňovaní vaše riasy alebo ich uplatňuje.Použitie poukázal tweezer jemne odstráňte všetky prebytočné lepidlo z riasy po každom nosenie. 2. Vyhnúť mascara najmä waterproof mascara, môže dôjsť k poškodeniu noriek.Môžete skúsiť použiť tak málo, ako je to možné na vlastné riasy pred uvedením na vaše Noriek Riasy. 3.Nenechajte si namočte riasy vo vode alebo akékoľvek iné kvapaliny ako to môže zničiť tvar a rybárskeho bič.Rýchlo opláchnite Riasy a nechať vyschnúť, keď je to potrebné. 4.Nebudete ťahať, alebo ťahať na bič pri odstraňovaní lepidlo.Nepoužívajte olej na báze riešenia alebo silné chemikálie, bude to škoda a oslabiť konštrukcia a vzhľad vášho noriek riasy.

Značka Príbeh

Štítky: predĺženie vlasov paketové, rias logo, 25 mm rias, lash noriek, lash prípadoch balenie plast, väčšinu veľa, ronaldinho, kovové rias balenie, lili noriek riasy, Hromadné.

Počet Kusov Jedna Jednotka
Pôvod CN(Pôvodu)
Falošné Mihalnice Band Iné
Položka Druh Falošných Rias
Falošné Mihalnice Štýl hrubé
Výrobný Proces Ručne Vyrobené
Názov Značky CLOTHOBEAUTY
Množstvo 8/20/30 Páry
Falošných Rias Materiál syntetické vlasy
False Eyelashe Dĺžka nad 1,5 cm
False Eyelashe Typ Full Strip Riasy
Falošné Mihalnice Druh Prúžok Riasy

Napíšte svoju recenziu!

3D Noriek Riasy Chaotický Načechraný Dlho Faux Cils Balenie veľkoobchod v väčšinu,Mix Dramatické Hrubé Natrual False Noriek Predĺženie Rias

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty