12pcs DIY Woodcut Nôž Plastika Drevo Rezbárske Nástroje, Drevoobrábacie Hobby Umenie, Remeslá Fréza Ťažších Sculpt Keramiku, Keramické Hliny

Novinka

€8.42

Funkcie:

- Profesionálne dreva nožom kit je najlepšou voľbou pre drevorezbárstvo nadšencov, či ste začiatočník alebo profesionál, je to ideálny nástroj na drevorezbu. - Obsahuje 12 druhov nožom rôznych veľkostí a tvarov.Deep throat, uprostred krku, ploché hrdla, úzky, rovné dláto, široký rovno hranaté, okrúhle dláto, 4-roh nôž / dláto, nástroj na rezanie, dierovanie nástroj.Rôzne čepeľ tvary umožňujú dosiahnuť takmer žiadnu predstavu. - Ostré a robustná čepeľ je vyrobená z SK5 uhlíkovej ocele, ktorá sa môže používať ľahko a bez obáv, že to bude prestávka. - Rukoväť je vyrobená z vysoko-kvalitného tvrdého dreva, ktoré je hladké a pohodlné, dať si lepší zážitok. - Každý výrobok má trvalé úložný box s zaskočí, ktoré môžu byť uzavreté zlepšiť prenosnosť a bezpečné uloženie.

Špecifikácie:

Materiál: kov

Package Zahrnuté:

12* Dreva-Rezbárske Dláta 1* Whetstone

Poznámky:

1. Ručné meranie, prosím, dovoľte 1 ~ 3 mm chyba, ďakujem. 2. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku.

Štítky: hlina tmel, hlina polym, umelé ovocie garland, hlina sliz, hlina auta, hliny, keramiky nástroj, sušienky hliny, hlina cesta, hliny, piesku, keramika nástroj.

Typ 5 Woodworking Carving Knife Sculpture Sculpt Set
Čepeľ Materiál Vysoko Uhlíkovej Ocele
Typ 4 DIY Tools /Woodworking Tool
Názov Značky KaariFirefly
Typ 7 Rezbárske Drevo Nástroje
Rukoväť Tvaru Námestie
Typ 6 Pottery Ceramic Clay Hand Tool Set
Použitie Rezbárstvo
Druh Rezbárske Dláto
DIY Dodávky Tesárstvo
typ 2 Chisel Gouges Woodcut Knife Scorper Hand Cutter for Arts Crafts
Typ 3 DIY Tools /Woodworking Tool
Typ 1 Best 12pcs Wood Carving Tools Set
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

12pcs DIY Woodcut Nôž Plastika Drevo Rezbárske Nástroje, Drevoobrábacie Hobby Umenie, Remeslá Fréza Ťažších Sculpt Keramiku, Keramické Hliny

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty