Slik Satin Heatless Vlasy Curler hlavový most pre Ženy Vlasy Zábal Curling Páse s nástrojmi Dievčatá Scrunchies pokrývku hlavy Vlasy Príslušenstvo

Novinka

€1.07

Popis:

Nový non-vyhrievané kučeravé vlasy páse s nástrojmi nebude poškodiť vaše vlasy, a poskytne vám s novým spôsobom, ako curl vaše vlasy a získať závideniahodnú kučery.

Dať kulma na hlavu, ako čelenka, omotala okolo hornej alebo upevnite ho pomocou chvosta alebo iné hlavový most.Prebudíte ráno a vy môžete získať stočený vlasy.

Je vhodná na použitie doma alebo na cestách na podnikanie, ako aj pre mokré vlasy, ktorá vám umožní mať krásne kučeravé vlasy.

Kreatívne, komfortné a pohodlné curlers sú tiež ideálne darčeky pre dievčatá, ktoré môžu byť uvedené na rodinu, priateľov, spolužiakov a kolegov, aby ľudia okolo vás môžu mať tiež rôzne kučeravé vlasy.

Špecifikácia:

Názov: Lazy curler

Materiál: Polyester

Farba: Ružová, modrá, žltá

Package zahrnuté:2x sušič na kravatu

1x curling klieští

(poznámka: Vzhľadom na rôzne účinky monitor používa každého, tam budú určité farby rozdiel v obrázku nájdete konkrétny produkt)

Štítky: prázdne vlasy satin hair wrap, čínske vlasy páse s nástrojmi, fréza cibuľa, vlasy svoju vlnovú dĺžku žiadne teplo, kapoty hodváb, satin vlasov, vedúci zábal, kapela vlasy, bambusové páse s nástrojmi, kapoty vlasy.

Veková Skupina Univerzálny
Funkcia Eco-Priateľský, ozdobte
Štýl Pevné, Móda/Trend/Sladké
typ 2 Pokrývku hlavy
Typ 1 Hairbands
Platné Scény CasualModel
Materiál 3 textílie
Pohlavie 1 WOMENApplicable
sezóna 1 Štyri SeasonsPattern
Materiál 2 Hodváb
sezóna 2 Jeseň/ V Zime /V Lete/ Jar
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie 2 Ženy/Dievčatá/Ženy/LadiesShip
Materiál 1 SATIN

Napíšte svoju recenziu!

Slik Satin Heatless Vlasy Curler hlavový most pre Ženy Vlasy Zábal Curling Páse s nástrojmi Dievčatá Scrunchies pokrývku hlavy Vlasy Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty