Severské Drevo LED Svetiel Prívesok Moderné Oválne, Dlhé Pásy Stropné Lampy, Reštaurácia, Bar Office Kuchyňa, Jedáleň, Obývacia Izba

Novinka

€134.40

*Dôležité Upozornenie!!!

1.Ako každá krajina má iné zvyky import politík, v niektorých krajinách je potrebné zaplatiť dovozné clo.Prosím, uvedomte si to pred podaním objednávky.Akonáhle je tovar odoslaný, môžete sa acquiesced pri schvaľovaní platiť žiadne tarify, ktoré môžu vzniknúť.Predávajúci nenesie žiadnu zodpovednosť v prípade sporov spôsobených tarify.

2.Výrobok má problémy s kvalitou, kontaktujte predajcu a informujte sa čo najskôr.Predávajúci poskytne riešenie.Začatí sporu nie je problém vyriešiť 100%.

3. S cieľom poskytovať rýchlejšie, ruský kupujúci je potrebné vyplniť svoje číslo pasu pri objednávke.

4. Poskytovať správne dodaciu adresu a telefónne číslo, a dávajte pozor na správu v Lgmspojmat.sk stanice kedykoľvek.Kupujúci majú zodpovednosť a povinnosť pomáhať v colné odbavenie tak, že objednávka môže byť doručená úspešne.

5. Ak sú tovary vrátené alebo skartované kvôli neschopnosti kontaktovať kupujúceho, alebo kupujúci nie je pomoc v colné odbavenie, znáša kupujúci všetky povinnosti.

6. Predávajúci bude deklarovať hodnotu výrobku na kuriérskou službou služieb vopred pri preprave.Kupujúci by mal opýtať predajcu na faktúru, vyhlásil v tom čase, ktoré vám pomôžu v colné odbavenie.

Štítky: d4ge 400dca r2, kuchyňa orgán, úlohou svetlá, necklac, lamparas techo, lampa led, 1 pól 4 pozícia otočný spínač, prívesok svetlo cemente, ratanový košík, tin stropné svetlá.

Je Žiarovky Zahrnuté No
Osvetlenie Priestoru 10-15square metrov
Názov Značky zaoma
Inteligentný stmievanie Áno
Povrch Parafínový olej
Základný Typ VLKOVCOVÝ
Miesto Salón, Štúdia, Spálňa, ďalšie spálne, Hotel Hala, Hotelová Izba
Štýl Moderné
Je Stmievateľné Áno
Typ Inštalácie Kábel Prívesok
Materiál Drevo, Kov, Drevo, Plastové
Technics Kované
Zdroj Svetla Úspora Energie
Číslo Modelu PT-11
Napätie 110-240V
Tienidlo Farba čierna, Žltá
Certifikácia CCC
Pôvod CN(Pôvodu)
Prepnúť Typ Remote control, Dotykový Vypínač On/Off
Položka Druh Prívesok Svetlá
Farba Popol a Black walnut
Počet svetelných zdrojov 1
Zdroj Napájania DC
tri farebné Tri farebná teplota
Záruka Jeden Rok

Napíšte svoju recenziu!

Severské Drevo LED Svetiel Prívesok Moderné Oválne, Dlhé Pásy Stropné Lampy, Reštaurácia, Bar Office Kuchyňa, Jedáleň, Obývacia Izba

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty