1. Súbor z Koša Truck Odpadky Triedič Hračky Darček k Narodeninám Životného prostredia Truck Trenie Pull-back Truck pre Detský Domov

Novinka

€19.48

Popis

Hľadáte kreatívne a zábava pre vaše deti?To bude jeden z vaša najlepšia voľba.Tento produkt je nastavené auto.batérie potrebné, len jednoducho zatlačte ho dopredu na zem.Je vyrobená z eko-šetrné, ktoré je bezpečné pre vaše deti.Ideálna veľkosť pre malé ruky, zadok príliš malé, vyhýbanie sa konzumácii chybu.Hladký povrch a sú tam ostré hrany.Dobrý nástroj pre detské vývoj mozgu.

Funkcie

-Farba: Biela a Zelená

-Materiál: Papier a

Veľkosť: 32.00X13.00X13.00cm; 12.58X5.11X5.11v

- Simulácia simuluje skutočné smeti, neriadené skúsenosti, umožňuje deťom rozvíjať dobré povedomie o životnom prostredí od raného veku.

- Multicolor popolnice: prichádza s 4 rôznych farbách koša, rozvíjať deti farbu uznanie schopnosť, odpadky klasifikácia vedomia.

- Odpadové skládky dizajn: môžete ľahko dať do koša na pracky a potom skládky odpadkov, trasie ľavej rukoväti s mash odpadky.

- Skvelé pre rozvoj hand-eye koordináciou, praktické schopnosti, detské tvorivé myslenie a riešenie problémov, schopnosti atď, dobrý pomocník pre deti rastie.

- Prijatie ekologických materiálov, kvalita-istotu, nárazu odolná, anti-wear a na jeseň odolné, pre trvanlivé a dlhý čas používať.

1 x Sanitácie Vozidla 4 x Koša Plechovky 40 x Karty

Štítky: ťahanie hračky, rozsahu truck, mini hračku kamión, elektronické počítadlo, peterbilt, kamión hračiek, wastebasket, dump truck, lux pokožky, oli kamión hračiek.

Odporúčame Veku 4-6y, 7-12y, 12+y
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky PBPBOX
Materiál Plastové
Plastové Typ ABS

Napíšte svoju recenziu!

1. Súbor z Koša Truck Odpadky Triedič Hračky Darček k Narodeninám Životného prostredia Truck Trenie Pull-back Truck pre Detský Domov

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty