Vodné Balóniky Plážové Kúpalisko Hračky Melón Loptu Konečný Hra Pre Podvodné Absolvovanie Vonkajšie Športové Hrať Gule

Novinka

€2.73

Funkcie:

1.Cool Dizajn: plávanie ovocie hračka loptu pridáva viac letnú atmosféru na bazén.Môžete vytvoriť živé simulácie veľké guľaté ovocie hit na pláži alebo bazén, vám prinesie veľa zábavy a smiechu.

2. Zaujímavé Športy: bazén hračka loptu môže toku alebo drez pod vodou podľa výšky vody v bazéne.Kombinuje dizajn, futbal, basketbal a rugby.Hráči môžu súťažiť skóre a dostať na súperovu rainbow lopta pre zábavu.Užite si zaujímavé letné kúpalisko strany a vodné hry s rodinou!

3. Odolné PVC Materiál: podvodná bazén lopta je vyrobená z kujnej PVC materiálu, ktorý má pružnosť a odolnosť voči praskaniu.To môže vydržať drsné hrať hráčov.A vzor alebo farbu nezmizne vzhľadom na namáčanie.Okrem toho, lopta je odolná voči roztrhnutiu.Môže sa bezpečne používať, a môžu byť prijaté na kúpaliská a pláže do vody strán, viac zábavy.

4. Jednoduché Hrať: na Rozdiel od iných nafukovacie hračky, táto guľa naplnená vodou.Vyplniť plávanie hračka vody loptu, stačí pripojiť priložený hadice adaptér pripojte k záhradnú hadicu a vyplniť loptu, aby sa zabezpečilo, že lopta je správne plávajúce.Ak sú umiestnené vo vode, lopta bude klesať, a potom pomaly vznášať sa na povrch, keď ho plaváky správne.

5. Veľkosť Podrobnosti: potápanie loptu môže byť naplnený vodou a vzduchom, s priemerom asi 9 cm / 23 cm, vhodné pre vodné športy a potápanie súťaží v bazény, jazerá alebo rybníkoch.

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Veľkosť: cca 23 cm / 9 v

Váha: cca 165g

Balenie Zoznam:

Plávanie Hračka Loptu*1

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: bazén príslušenstvo fuente, pre plávať, šport vody, bazén hračky potápať, pyžamo letné hry, balón latex, hra, xbox, piesok hračka, vody balón quick fill, malý bazén hračky.

Pôvod CN(Pôvodu)
Tému Športové
Odporúčame Veku 18+
Drop shipping Podpora
Číslo Modelu plávanie beach ball

Napíšte svoju recenziu!

Vodné Balóniky Plážové Kúpalisko Hračky Melón Loptu Konečný Hra Pre Podvodné Absolvovanie Vonkajšie Športové Hrať Gule

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty