Ochranné puzdro Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 45mm 41mm Watch3 Mäkké TPU Ochranný Nárazník Prípadoch Galaxy sledujte 3 41 45 mm Príslušenstvo

Novinka

€0.92

Popis:

Nabíjanie pomocou Prípad:Nie je potrebné odstrániť kryt, keď budete nabíjať sledovať.

Mäkké TPU Materiálu: Pružného TPU materiálu, Bezpečnosť a ochranu životného prostredia, Žiadne podráždenie na ľudskú pokožku.Mäkký materiál je veľmi ľahké sa dostať on/off a nebude poškriabaniu Samsung pozerať, keď inštalácie.

Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 Screen Protector Prípade

Štýl: Príležitostné

Materiál :TPU

Veľkosť: 41mm/45mm

Typ: Kryt Protector

Package: 1x Prípade (Smart hodinky nie sú súčasťou)

Spätná väzba 1.Spoliehame na naše Lgmspojmat.sk povesť a spokojnosť zákazníka uspieť,Preto,váš názor je pre nás veľmi dôležité,prosím zanechať dobrý nám spätnú väzbu, ak sa dostanete spokojní s našimi tovar a služby. 2.ak máte nejaké otázky alebo problém o vašej objednávky,prosím, kontaktujte nás namiesto dať negetive spätnú väzbu a sporov,odpovieme vám čo najskôr a čo bude v našich silách vyriešiť problémy. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude vždy sa snažím pomôcť.Shippment 1.Budeme poslať balík do 24 hodín od vašej platby.A podľa vašej krajiny, vybrať najlepšie doprava. 2.Neváhajte nás Kontaktovať s akoukoľvek otázkou,ponúkneme vám uspokojujúcu odpoveď.Veľkoobchod a drop shipping sú obe privítali? 1.Pre veľkoobchodných zákazníkov,sme si vám ponúknuť veľkoobchodné ceny a expresná doprava zadarmo (E. g DHL,EMS,Fedex...), ktoré dodacia lehota je približne 3-7 dní (Okrem v odľahlých oblastiach). 2.Pre drop shipping zákazníka,budeme odosielať tovar zákazníkom priamo a nebude sa dať všetky naše informácie v balení.

Štítky: výstroj s3 obrazovke, gear s3 motherboard, 45mm rámček, sledujte prípade, st, sledujte prípade 36, kolo skrutka, 46 mm galaxy hodinky remienok, drz výfuku, samsung smart hodinky, reloj samsung galaxy sledujte 3 45mm.

Druh Chránič obal pre Samsung Galaxy Sledujte 3
Kompatibilné 2 pre samsung galaxy watch3 41mm
Kompatibilné 1 Pre Samsung galaxy sledujte 3
Štýl Ochranný Nárazník pre galaxy sledujte 3
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ 1 Chránič obal pre Samsung Galaxy Sledujte 3 41mm
Štýl 2 Ochranný Nárazník Shell Pre Samsung Galaxy sledujte 3
Kompatibilné 3 Pre Samsung Galaxy sledujte 3 45mm
typ 2 Chránič obal pre Samsung Galaxy Sledujte 3 45mm
Produkt materiálu mäkké TPU puzdro pre Samsung Galaxy Sledujte 3
Číslo Modelu Pre Samsung galaxy sledujte 3
Prípad Materiál Gumené
Model Pre Samsung Galaxy sledujte 3 41mm 45mm Prípade
Položka Priemer For Samsung Galaxy watch 3 41mm 45mm
Položka Druh Hodinky

Napíšte svoju recenziu!

Ochranné puzdro Pre Samsung Galaxy Sledujte 3 45mm 41mm Watch3 Mäkké TPU Ochranný Nárazník Prípadoch Galaxy sledujte 3 41 45 mm Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty