Bm800 Profesionálne Zavesenie Mikrofónu Súpravy Štúdio Live Stream Vysielania Nahrávanie Kondenzátorových Mikrofónov Nastaviť pre podcast

Novinka

€8.16

Funkcie:

1. Profesionálne auta: výrobok obsahuje všetky potrebné nástroje a príslušenstvo, ako je napríklad kondenzátorových mikrofónov, tlmenie nárazov zátvorkách, pop-up filtre, nastaviteľné pásy, vetru penové kryty, mikrofón káble, zvukové karty a používateľské príručky, ktoré môžu byť použité, aby živé vysielanie.

2. Vysoká citlivosť: výrobok má inteligentný elektronický ovládací obvod a zlato-á membrány kapsule dizajn.Má dobrú citlivosť a môže poskytnúť neuveriteľnú fáze výkony.Je ideálnou voľbou pre nahrávacie štúdiá.

3. Širší frekvenčný rozsah: výrobok poskytuje široký frekvenčný rozsah od 20Hz do 20kHz, ktoré môžu dosiahnuť vynikajúce vysoké rozlíšenie zvuku a presnú reprodukciu hudobných nástrojov, ako ťahacie harmoniky, bicie nástroje, strunové nástroje, woodwind nástroje, atď.

Popis:

Tento produkt je multifunkčné 8-in-1 kondenzátorových mikrofónov súprava s pop-up filter, aby sa zabránilo pôvodný zvuk z vibračné a produkovať jasné a vysoko-kvalitný zvuk, vhodné na pódiu a štúdiu.

Špecifikácie:

Model: BM-800

Mikrofón typ: kondenzátora

Vstupné napätie: 5V

Počet kanálov: 2

Pomer signálu k šumu: 78dB

Frekvenčná odozva: 20Hz~20kHz

Farba: čierna

Package Zahrnuté:

1 sada* Kondenzátora mikrofónu súpravy

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: bm800 studio condenser mikrofón, podcast štúdio, hip live stream, lego mini set, bm800, súprava podcast, live mic, microphon, oscilloscop, Cardioid Mic.

Frekvenčná odozva 20Hz~20kHz
Pôvod CN(Pôvodu)
Farba čierna
Počet kanálov 2
Vstupné Napätie 5V
Číslo Modelu BM-800, bm800 Mikrofón
Použitie Karaoke Mikrofón
Súbor Typ Multi-Mikrofón Súpravy
Komunikácia Káblové
Pomer signálu k šumu 78dB
Typ mikrofónu kondenzátora

Napíšte svoju recenziu!

Bm800 Profesionálne Zavesenie Mikrofónu Súpravy Štúdio Live Stream Vysielania Nahrávanie Kondenzátorových Mikrofónov Nastaviť pre podcast

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty