Bicykel Wall Mount Vešiak Skúter Oceľovú Stenu Stojan, Držiak, 30 Kg Silné Zaťaženie Pre Xiao M365 Pro Pre Ninebot Es1 Elektrický Skúter

Novinka

€6.99

Funkcie:

Trvanlivé

Bicykel stenu vešiak je vyrobený z vysoko kvalitnej ocele materiál, tvrdé, ťažké, pevné, odolné voči opotrebovaniu a trvanlivé.Bicykel stenu vešiak môže niesť až 30 kg veci.

Úsporu priestoru

Bicykel stenu vešiak môže držať svoje koleso vertikálne, pomôže vám uložiť na bicykli, úložný priestor efektívne.

Ochranné

Bicykel stenu vešiak s mäkké gumené puzdro, ktoré sa môže chrániť váš bicykel pred poškriabaním.

Kompaktný

Bicykel stenu záves je len 10.22*3.07 palcový(L*W), ktorý je kompaktný a nebude zaberať veľa miesta, keď nie je používaný.

Rozsah pôsobnosti

Bicykel vešiak na stenu je veľmi vhodná pre horské bicykle, cestný bicykel, skladací bicykel, elektronické skúter, atď.

Inštalácia:

Vyberte umiestnenie bicyklov do izby, steny nosné steny.Výrobok umiestniť vo vhodnej výške a polohe, aby sa zabezpečilo, že bicykel je vo vzpriamenej polohe a v správnej výške a polohe.Podľa polohy 4 otvory pre skrutky tohto produktu, punč diery v stene.Upozorňujeme, že hrúbka vrtáka, ktorý by mal zodpovedať rozšírenie rukáv.Je lepšie cítiť, že diera je tesný, keď je vložený do rozšírenie rukáv.Po vložení 4 expanzia rukávy, opravu výrobku na stenu pomocou 4 skrutiek.Ak inštalácia technológie je obmedzená, alebo kvality steny nie sú vysoké, odporúča sa, aby kontrola skrutky pravidelne.

Špecifikácia:

Druh: cyklistické vešiak na stenu

Množstvo: 1pc

Materiál: oceľ

Farba: čierna

Medveď kapacita: 30 kg

Veľkosť: 26*7.8 cm/ 10.22*3.07 palcový(L*W)

Čistá hmotnosť: 620g/ 21.87 oz

Package:

1* bike vešiak na stenu

4* skrutka

4* rozšírenie skrutka

Štítky: skúter stojan, ninebot, bicykel držiak na stenu, elektrický skúter stojan, es4 ninebot, m365 xiao, ninebot chrániť, m365, batéria ninebot, skúter stenu.

Pôvod CN(Pôvodu)
Napätie 12V
Číslo Modelu Vešiak Na Stenu
Druh Iné

Napíšte svoju recenziu!

Bicykel Wall Mount Vešiak Skúter Oceľovú Stenu Stojan, Držiak, 30 Kg Silné Zaťaženie Pre Xiao M365 Pro Pre Ninebot Es1 Elektrický Skúter

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty