Zevity Nové Elegantné Ženy Sexy Lem Nepravidelný Dizajn Pletenie Camis Nádrž High Street Dámy Letné Slim Vesta Pevné Plodín Topy LS9434

Novinka

€7.56

Popis Výrobku:

100% Zbrusu Nový Tag.

Farby: farby, ako je uvedené

Veľkosť: je Tam Ázijské veľkosti.Pravidelné, (Meranie rozdiel od 1-2cm,pls, skontrolujte vaše telo meranie naozaj zápasy na tento súbor.Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 inch)

Nákup poznámky:

1.Toto je Ázijských veľkosť, prosím, ignorovať značku, nie jednoducho si to S/M/L, pozrite sa na podrobné meranie veľkosti tabuľky a porovnať s telom veľkosť získať správne nosenie.Ďakujeme!

2.keď sa zobrazí model sebe, že reklamné foto, keď sa zobrazí položka na vešiak, to je pravda foto, a že bude rovnaký ako dostanete.

3.Vzhľadom k obmedzeniam v fotografiou a nevyhnutné rozdiely v nastavení monitora, farby ukázalo, že nemusia byť 100% zhodné s skutočných položiek.

Veľkoobchod a pokles lodnej dopravy sú obidve uvítala

Pre veľkoobchod,poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Ako môžem sledovať moje parcely

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo:17track(skopírovať do prehliadača otvoriť)

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas sa kráti

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: šaty flamingo, vystrihnite, dounut orezať začiatok, top, simplee top sexy, halter top, cami top, orezať začiatok ženy, tankini top, zora.

Vzor Typ Pevné
Oblečenie Dĺžka krátke
Názov Značky ZEVITY
Štýl Príležitostné
Textílie Typ Pletené
Materiál Polyester
Pôvod CN(Pôvodu)
Topy Typ Tank Topy
Pohlavie Ženy
Číslo Modelu LS9434
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Dekorácie Duté Sa
Položka Druh Topy

Napíšte svoju recenziu!

Zevity Nové Elegantné Ženy Sexy Lem Nepravidelný Dizajn Pletenie Camis Nádrž High Street Dámy Letné Slim Vesta Pevné Plodín Topy LS9434

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty