Námestie telesný Tuk Stupnice, Inteligentné Elektronické LED Digitálne Váhy bez Batérie (Čierna, Batérie Vzor Blueteeth telesný Tuk Stupnice)

Novinka

€12.38

Popis Táto položka je šikovný stupnice pre každodenné použitie.Telo merania sú okamžite odoslané na váš smartphone zakaždým, keď budete o krok, takže je ľahké sledovať chudnutie a zdravie pokrok.Stačí stiahnuť aplikáciu do telefónu, pripojte sa k , a majú vaše štatistiky v priebehu niekoľkých sekúnd vstúpil na stupnici.

Funkcie

- Farba: Čierna.

- Materiál: ABS a Tvrdeného Skla.

- Veľkosť: Cca 26 x 26 x 2,5 cm.

- Analýza takmer 59 Fyzické Údaje (napr.: telesná hmotnosť, BMI, beztukovej Telesnej hmotnosti, Bielkovín, Viscerálneho Tuku, Svalovej Hmoty, Kostnej Hmoty, Tuku v Tele, Vody v organizme, Bazálneho Metabolizmu Hodnotiť, Podkožného Tuku, Kostrový Sval, Postavu, Hodnotenie, Metabolický Vek, atď.)

- Historické záznamy merania, kontrola zmeny vášho historické BMI.

- Zabezpečiť konzistentné a presné meranie iba v sekundách, a automaticky prenášať výsledok merania z aplikácie pre váš smartphone prostredníctvom .

- Riadenie každého merania údajov: môžete dozvedieť tendenciu telo namerané hodnoty tak, že podiel vo svojej vlastnej osobnej a zdravé skúsenosti s priateľmi.

- technológie, bezdrôtový prenos hmotnosti údajov, direct mobile APLIKÁCIE.

Balenie zoznam

1 x hmotnosť rozsahu

Štítky: electron rozsahu, bluetooth rozsahu, mini rozsahu, dokonalé telo rozsahu, podlahy rozsahu, široký tela, rozsahu, váhy tela, rozsahu vážiť, rozsahu smart, bluetooth digitálnej stupnice.

Číslo Modelu hmotnosť rozsahu
Vzor Typ Pevné
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Meranie Hmotnosti
Mierka Typ Digitálne
Zdravie Rozsahu Hmotnosť Označenie Digitálne
Materiál Plastové
Zdravie Rozsahu Kovov, Lepenie Bod Digitálne

Napíšte svoju recenziu!

Námestie telesný Tuk Stupnice, Inteligentné Elektronické LED Digitálne Váhy bez Batérie (Čierna, Batérie Vzor Blueteeth telesný Tuk Stupnice)

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty