Dievčatá Aktovka s Bowknot Nepremokavé PU Zš Mochila Infantil Ortopedické Deti Školský Batoh S Pencile Prípade lech

Novinka

€16.66

Dievčatá Aktovka s Bowknot Nepremokavé PU Zš Mochila Infantil Ortopedické Deti Školský Batoh lech S Pencile Prípade

Značka: Chunlong Model: 1747 Typ: Deti Školský Batoh Štýl: Módne, Škola, Denné Farby: Ružová, Námorníctva Navy&Ružová Produkty veľkosť: Malé : 31x26x15cm Médium : 39x29x18cm Veľkého : 42x30x18cm (A4/Priečinok/Pad sú všetky nosenie v tento batoh).Materiál: 100% Super vodeodolného Nylonu, Водонепроницаемая ткань.Späť: Priedušná a dekompresie Späť deisn Ортопедическая спина, Anti-vibračná hubky čalúnená zdravé zníženie zaťaženia systému S-typ ramenné popruhy pre ergonomický dizajn.Efektívne zdieľať hmotnosť rameno dostanete pohodlne dekompresný účinok

Doprava

*Výrobky sa dodávajú do 2-3 pracovných dní po vašu platbu *Zvyčajne to trvá 15-25 dní dodávky v závislosti od vašej oblasti.To môže trvať dlhšie, počas dovolenkovej sezóny a Vrchol čas * Ak potrebujete Rýchlosť, Ems / FedEx / DHL / UPS / TNT je tiež k dispozícii s možnosťou lodné náklady.Dodacia lehota je cca 4-7 dní v závislosti od vašej oblasti * akceptujeme Drop shipping.Drop shipping údaje ako adresa a prijímač by mal byť napísaný v poradí, ktoré ste umiestnili na moje obchodu *v Prípade neočakávaných príjmov sa účtuje na vaše miestne zvyky, je kupujúci zodpovednosť za rukoväť.

Spätná väzba

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu ( 4/5 Hviezdy ) pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To bude mať len 1 minútu,ale to 1 minúta má veľmi zásadný význam pre nás.Spokojnosť zákazníka je najdôležitejšia vec pre nás.Ak máte akékoľvek problémy s položkami,ktoré dostanete, najprv nás kontaktujte,My vám uspokojivú odpoveď čo najskôr.Ak sa vám páči naša taška, prosím, nám dať 5 hviezd.

Poznámky

1. Vzhľadom na rôzne meracie metódy, chyby merania do 3 cm sú nevyhnutné a prípustné; 2. Farby na monitore počítača alebo mobilného môže mierne líšiť od skutočného produktu farby v závislosti od vášho nastavenia. 3. Vzory taška môže trochu líšiť vzhľadom na rôzne výrobu čas a výrobu rôznych výrobných šarží.Vnútorný materiál môžu byť rôzne.Dodáme tovar náhodným spôsobom.

Štítky: wich, taška pre hudobné školy, akadémia taška, batoh žaba, batoh ortopedické školy, taška pre dievča školy, škola aktovka, batoh školy, batoh ortopedické, ninjago plyšové.

Číslo Modelu 1747
Pohlavie Unisex
Vzor Typ Mozaika
Farba Ružová, Navy, Navy & Ružová
Materiálové Zloženie 100%
veľkosť Three size opional
Položka Šírka 18cm
Položka Dĺžka 30cm
Uzavretie Typ na zips
Položka Výška 42cm
LOGO tlač loga
Položka Hmotnosť 0.7kg
Položka Druh Školské Tašky
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh batoh
Dekorácie Bowknot
Hlavný Materiál Nylon

Napíšte svoju recenziu!

Dievčatá Aktovka s Bowknot Nepremokavé PU Zš Mochila Infantil Ortopedické Deti Školský Batoh S Pencile Prípade lech

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty