Anti-UV Slnečník Čistý Vonkajšie Záhradné Rastliny Skleníkových Kryt Tieni Handričkou nahratý na Kazete Hrany osadené priechodkami Jardin Besiedky Toldos Para Exteriéru

Novinka

€7.91

Anti-UV Slnečník Čistý Vonkajšie Záhradné Rastliny Skleníkových Kryt Tieni Handričkou nahratý na Kazete Hrany s osadené priechodkami

Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.Vysoko kvalitné HDPE materiál:balkóne ochrana osobných údajov obrazovka je vyrobené z HDPE, ktorý je priedušná tkanina s tieňovanie rýchlosť až do 95% a poskytuje ochranu proti UV žiareniu. Teplota odporové rozsahy od -30°C do + 60°C.

2.Vhodný pre mnoho príležitostí:Súkromia sa vzťahuje sú široko používané v verandu platformy, balkónom, vonku, dvoroch, strechy, garáže, sklady, atď.Používajú na vizuálnu ochranu balkónom; použité na slnku na streche; použité na krytie záhrady, ploty; použité na záhrade, vzdialenosť sedadla; vhodné pre automobily a odpadky skladovacie priestory.

3.Multi-funkčné:plot obrazovke môže byť slnečník čisté, slnko-doklad, tepelné izolácie čistý, ktoré môžu byť použité na ochranu súkromia, slnečník, vetru, chladu, vandalizmu, hydratačné, atď.

4.Normálna veľkosť: 3 * 16.4 nohy (0.9 * 5 metrov) (výška * dĺžka).Naše súkromie displej je vhodný pre 3 stôp (asi 91.4 cm) vysoká balkón, ochrane opatrení.

5.Jednoduchá inštalácia, prekladať, skladovať a čisté] Pomocou zipsov opraviť dierok na každej strane plotu.Náš plot, súkromie obrazovky je vybavený 24 zip väzby a 66,6 stôp (približne 20 m) lano.Naše súkromie obrazovke materiály sú ľahko čistiť a udržiavať, a majú rýchle sušenie vlastnosti.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

1.Materiál: HDPE materiálu

2. Váha: cca 780 gramov

3..Veľkosť: 0.9 * 5 米

Balenie Obsahuje:

1*odtieň netto

24* kábel kravatu

1*13m lano

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: altánok, altánok stan, hliníkové altánok, záhrada plachty, altánok tieni, odtiene handričkou, emisie skleníkových, motokrosové pvc altánok, odtieň netto, svetlo jardins.

Q parasol
H terraza
O Odtieň
D Altánky
V parasol jardin exterieur
J altany
G balkon
I toldo
Plachta Dokončovacie Nie Potiahnuté
Pôvod CN(Pôvodu)
C Pergola
Druh Odtieň Plachty & Krytu Sietí
K ombrage
veľkosť 0.9x5M
N abris de jardin
Číslo Modelu Odtieň
U sombrilla jardin
B jardin
R lona nepriepustné exteriéru
T serre jardin
L balkón
M toldos para exteriéru nepriepustného
Plachty Materiál HDPE
P skleníky
S altánok
E Camping
F toldos para exteriéru
A záhrada

Napíšte svoju recenziu!

Anti-UV Slnečník Čistý Vonkajšie Záhradné Rastliny Skleníkových Kryt Tieni Handričkou nahratý na Kazete Hrany osadené priechodkami Jardin Besiedky Toldos Para Exteriéru

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty