Nové 3D Hviezdy A Mesiac Žiarivka Rozsvieti V Tme Svietiace Na Samolepky na Stenu Pre Deti Izba Obývacia Izba Domova Cocina

Novinka

€0.39

Funkcia:

Veľmi rýchle a jednoduché použitie.Žiadne farby, žiadny nástroj, žiadne lepkavé vložiť potrebné.

Len kôra a nalepiť na stenu obtlačok na akýkoľvek hladký povrch.To môže byť odstránený bez akýchkoľvek poškodenie steny.Magic Fix ponúka jedinečný, moderný spôsob, ako vyzdobiť a poskytujú rýchle, jednoduché a lacné alternatívne na maľovanie

Krásne umenie stenu kotúča, pre váš domov alebo kanceláriu a váš izba osviežujúci vzhľad, vytvoriť očarujúce atmosféra

Ideálne pre suché, čisté a hladké povrchy

Špecifikácia:

Materiál: PVC

Farba: Ako na obrázku zobrazené

Veľkosť balenia: 30 x 5,5 x 5,5 cm

K dispozícii priestor: Obývacia izba, jedáleň .spálne.kúpeľňa.štúdium miestnosti a Deti miestnosti a kancelárie .verejné miesto a POD.

Použitie: Akýkoľvek hladký, úhľadný, čistý a suchý povrch.Ako čisté hladké steny ,dlažba, plastové okná, kovové, skrine,plastové, Nie pre textúrou alebo nerovnom povrchu, popol povrchu , rozbitý povrch.Žiadne mastné nečistoty alebo vody bude ovplyvňovať dokonalosť nálepky.

Upozornenie:Pri stene je mokrý z dôvodu niektorých neočakávaných dôvodov, môže to mať zlé vplyvy , keď sa to stane, prosím, suché steny a nálepky s air dúchadlo alebo jednoducho držať to znova, keď stenu je suchý.Niekedy môžu byť niektoré bubliny sa objaví vo veľkých nálepiek, ak sa to stane, prosím, odstráňte bubliny starostlivo alebo len pripnúť.

Balík Obsahuje:

1* Nálepky Na Stenu

Ak máte akúkoľvek otázku, prosím, kontaktujte nás pred ochodom negatívnu spätnú väzbu, budeme sa snažiť v našich silách, aby vám slúžili.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: starship trooper, kuchynské police nálepky, kuchyňa nálepky, origami hviezda, spanish vinyl, black star, kitchen vinyl, star trek, vymeniteľné obtlačky na kuchynskej linky, strana hviezda.

Číslo Modelu HG06342
Vzor Lietadlo Nálepka Na Stenu
Farba Ako zobrazuje obrázok
Štýl Moderné
Špecifikácia Single-piece Package
Materiál PVC
Veľkosť Balenia 30 x 5,5 x 5,5 cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Všetky hladké, klzký, čisté, a suchom povrchu. Ako čisté hladké steny,
Tému Vzor
K dispozícii priestor Obývacia izba jedáleň .spálne.kúpeľňa. štúdium miestnosti a Deti
Scenáre STENY
Cenzurovať Kód Žiadne
Klasifikácia Na Stenu

Napíšte svoju recenziu!

Nové 3D Hviezdy A Mesiac Žiarivka Rozsvieti V Tme Svietiace Na Samolepky na Stenu Pre Deti Izba Obývacia Izba Domova Cocina

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty