5 KS Kuracie Dekorácie Duté Akryl Farma Zvierat Pre Stĺpiky, Ozdoby na veľkú noc Domov, Vonku na Dvore Záhradné Kosačky na Podlahy Interiéru

Novinka

€13.25

Podrobnosti:

Tam sú 5 ks kuracie dekoroch v najrôznejších štýlov, roztomilý, ale živý, ktoré sú krásne doplnky do záhrady dekor a vaša záhrada krajšie.

Vyrobené z prémiovej akryl materiálu, vodotesný, anti-hrdza, a odolný voči poveternostným vplyvom, bez ohľadu na to, kde je miesto na to, že sú dlho-trvajúce ozdoby.

Čierna duté konštrukcie môžu byť kombinované s slnečného svetla a vytvoriť krásne svetlo a tieň účinok, pomáha pridať mierumilovná krajina zobraziť na vašej záhrade.

Každý kuracie výzdoba má záujem na nohy, takže ich môžete vložiť do terénu, veľkosť z nich budú určite upútať pozornosť všetkých.

Vhodné pre domáce a festival dekoroch, ako trávnikov, záhrad, dvorov, alebo iné vonkajšie miesta.Všetky vekové kategórie láska, deti a dospelých.

Špecifikácia:

Materiál: akryl

Veľkosť:

26 x 15 cm/10.24 x 5.91 palec

24 x 23 cm/9.45 x 9.06 palec

25 x 13,5 cm/9.84 x 5.31 palec

26 x 22 cm/10.24 x 8.66 palec

25 x 15 cm/9.84 x 5.91 palec

Poznámka: Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť malé odchýlky.

Package:

5 x Kuracie Dekorácie

Štítky: vonkajšie záhradné ozdoby, pre kone, coca, lesk páse s nástrojmi, výkonný neustáleho pohybu, dekor na záhrade, fontána v interiéri, záhradný trpaslík, kameň záhrada víl, nordic dizajn domáce dekorácie.

Materiál Kov
Tému Zviera
Štýl Moderné
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

5 KS Kuracie Dekorácie Duté Akryl Farma Zvierat Pre Stĺpiky, Ozdoby na veľkú noc Domov, Vonku na Dvore Záhradné Kosačky na Podlahy Interiéru

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty