App Wifi Stlačte Spínač Rolety Prepínač Žalúzie, Záclony Prepínač Alexa

Novinka

€13.07

App Wifi Stlačte Spínač Rolety Prepínač Žalúzie, Záclony Prepínač Alexa

Stlačte PAUL / OTVORIŤ / ZAVRIEŤ

[Timer]: v Porovnaní s bežnými spúšť, je Orbeor bezdrôtový opony spínač, môže byť ovládané z mobilného telefónu.S eWelink app môžete prístroj ovládať na diaľku kedykoľvek a kdekoľvek.Môžete otvoriť / zatvoriť, záclony kedykoľvek, dokonca aj vtedy, ak ste môžete tiež nastaviť čas, ak chcete otvoriť / zatvoriť záclony a ak chcete automaticky otvoriť záclony ráno vás prebudil zo slnka.

[APP Remote Control]: Stiahnuť zadarmo aplikácie z App Store alebo Google Play, pripojte sa k domácej WiFi (2,4 GHz len) s bezdrôtovým opony prepínač, a môžete ho použiť kedykoľvek a kdekoľvek použiť.

[Voice control]: bezdrôtová spúšť, je kompatibilný s Amazon Alexa (Amazon Echo / Bodka / Klepnite) alebo Google Asistent a ponúka hlasové ovládanie pre otváranie a zatváranie záclony.Od tej doby, pomocou tohto prepínača sa stal bez námahy.

[Jednoduchá inštalácia]: Tento WiFi Stlačte spínač musí byť zapojený do neutrálneho vodiča.Spôsob inštalácie môže byť inštalovaný v priebehu niekoľkých minút ako bežný prepínač blokovania.Stlačte prepínače vám rôzne skúsenosti, ak ho používate.

[Multifunkčné]: wifi opony spínač, môže byť použitý s smart záclony, elektrické dvere, smart garážové dvere a iné zariadenia.

Konektor: EU plug

Opona napájanie: 90V-250V AC

App Remote: Otvoriť / Zatvoriť / Pavol Max.

Prúd: 10A / 250V / výstroj

Cieľová hodnota: Percentuálna záves na / do max.

Príkon: 2200W

Načasovanie / Časovač / Rodina Vydania rádio štandard: 802.11 b / g / n a 433 MHz RF pre Amazon Ozvena, Echo Bodka

Bezpečnostný mechanizmus: WPA-PSK / WPA2-PSK

Pracuje s Domovská stránka Google

Farba: čierna a biela

Materiál: ABS + sklo

Veľkosť: 86 * 86 * 32mm

Obsah balenia:

1 x prepnutie

1 x balenie skrutky

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: estor enrollable, motorových roliet, skrinky dvere prepínač, 1 pól 4 pozícia otočný spínač, záves kolesa, oceľovej retiazky rolety, sivý prepínač nevidiacich, ifttt nevidiacich prepínač, orvibo zigbee opony, loratap.

Certifikácia Žiadne
Číslo Modelu App Wifi Stlačte Spínač
Príkon 2200w
Napätie 110-240V
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

App Wifi Stlačte Spínač Rolety Prepínač Žalúzie, Záclony Prepínač Alexa

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty