Luxusné Zamatové Závesy pre Obývacej Izby, Spálne, Nordic Pevné Semi Zatmenie Opony Izolačné Žalúzie Hrubé Závesy Okno Dekor

Novinka

€32.20

Luxusné Zamatové Závesy pre Obývacej Izby, Spálne, Nordic Pevné Semi Zatmenie Opony Izolačné Žalúzie Hrubé Závesy Okno Dekor

1. Cena je za 1 kus Opony.Nie pre 1 pár alebo 2 panely .

2. Veľkosť:W-- šírka, H-- Výšky.Ak chcete zmeniť výšku, prosím, zanechajte nám odkaz, akejkoľvek výšky Menej ako 270cm, cena je rovnaká.Prijať Vlastné ( ak sa vám nepodarí nájsť veľkosť, ktorú chcete, prosím, neváhajte nás kontaktovať.)

3. Tipy: Pre správne plnosti, panely by mali merať 2-3 násobok šírky okna.

4 .Prosím, nechajte mierne odchýlky ( 1-3 cm ) vzhľadom na lemovanie.

5. Všetky položky sú skutočné streľba.Avšak, rôzne monitory a rôzne jasu môže spôsobiť farby mierne líšiť.

Tipy, Ako si Vybrať Záclony #1: Rozdiel medzi záclony a závesy

závesy na ochranu súkromia a závesy na blockout slnečnému žiareniu. #2: Vybrať správny materiál

Materiál môže zmeniť tón dizajn.

Dva faktory, ktoré by ste mali zvážiť pri vyzdvihnutia textílie sú: množstvo slnečného svetla chcete vysielanie v nálade a výzdobu svojej izby.Napríklad, ťažšie tkaniny vyhovovali viac tradičné izby priesvitnej látky, zatiaľ čo najlepšie pracovať vo viac minimalistické izby #3: výber farby môžete urobiť alebo rozbiť vzhľad Záclony môžu complentment na funishings v miestnosti.

Farba záclony by mali byť v ideálnom prípade v synchronizovať s ostatným nábytkom.

#4: Výber medzi vytlačí a tuhých látok sa Rozhodnúť pre vzory keď v miestnosti, je balená s plných farieb. #5: Výber ideálna dĺžka Pre dramatickejší vzhľad, môžete sa rozhodnúť pre záves, veľkosť, ktorá je dlhšia o pár centimetrov, aby závesy mláku na zemi.Na druhej strane, ak máte deti, ste na tom lepšie s záclony pár centimetrov nad podlahu.Ukončenie ich na parapet, pre menšie windows je ďalší klasický možnosť, ale po celej dĺžke závesy by mohol fungovať rovnako dobre. #6: Meranie šírky ideálna šírka záclony závisí na šírke formovanie vášho okna alebo dverí.Jeden spôsob, ako prísť na ideálne šírka je meranie rám a vynásobte ho faktorom 2/2.5. Extra textílie pomáha dosiahnuť nazbieraných pozrite na stranách, keď sú závesy mrznúť.

#7: Trim a príslušenstvo Opony záclony a záclonka sú skvelý spôsob, ako smrekových dizajn. #8: Výber medzi podšívkou a bez podšívky záclony, Závesy s opony podšívka vám súkromie a poskytovať dostatok slnečného svetla do miestnosti.

Ak opony visí na okno, na ktoré dostáva priame slnečné svetlo, ochranné obloženie môže robiť to viac nepriehľadné, fade pomalšie a dlhšie.Tiež, dve vrstvy – jedno obyčajné, jedna nepriehľadné vám flexibilitu na výber množstvo osobných a ľahkých chcete.

#9: Vyberte tkaniny na základe údržby

Látky a materiály, opona určuje, ako by to malo byť vyčistené a ako často treba čistiť.Zatiaľ čo všetky záclony a závesy by mali byť umyté každých 3-6 mesiacov, tam sú niektoré látky, ktoré vyžadujú viac starostlivosti a niektoré, ktoré môžu byť stroj umyť.Nízke nároky na údržbu textílií: Ak hľadáte záclony, ktoré musia umývať dvakrát ročne sa rozhodnúť pre bavlny alebo syntetických tkanín.Tieto môžu byť stroj umyté, ak sú bez podšívky, inak im svoje linajkované záclony rýchly ručné umývanie.Skvelá voľba pre tých, ktorí s prach, peľ alebo deti a domáce zvieratá doma Vysoké výživné látky: Žiadne záves, ktorý má záhybov alebo koristi musí byť suchá, vyčistené bez ohľadu na textílie.Avšak, vlna, hodváb a čisté záclony musí byť suchý čistiť alebo umyť ruky do studenej vody, aby si zachovávajú svoje farby a tvar

Podporujeme prispôsobené veľkosti a dropshipping, sledujte nás, byť našich zákazníkov alebo byť našimi partnermi, poďme zdieľať tipy a nové články s vami.

Štítky: zatmenie, záves na okno, závesy v obývačke, šedá závesy závesy, zatmenie záclony, záves pre kuchyňa, červená záclonka, špeciálne závesy závesy, cherry blossom curtain, dice set.

Platné Okna Zadajte Byt Okno
Umiestnenie Okno
Štýl Moderné
Číslo Modelu BSC-100
Vzor Farbená Priadza
Jednotková Cena 1PC látky Opony alebo Tyl
Výška Môže Byť znížený na menej ako 270cm
Materiál Velvet Textílie
Druh Opona
Funkcia Vysoká Tieňovanie(70%-90%)
Spracovanie Príslušenstvo Náklady Vylúčené
Typ Inštalácie Vstavaný
Technics Pletené
Vzor Typ Pevné
Použitie Domov, HOTEL, Nemocnica, Office
Otváranie a Zatváranie Metóda Ľavej a Pravej Biparting Otvorené
Spracovanie Štýly Háčiky, Krúžky, Vytiahnuť Skladaný Pásky, prút vrecku
Formát LANO
Názov Značky Oživiť More
Pôvod CN(Pôvodu)
Opona Šírka Návrh 1.5-2 časy šírku okna

Napíšte svoju recenziu!

Luxusné Zamatové Závesy pre Obývacej Izby, Spálne, Nordic Pevné Semi Zatmenie Opony Izolačné Žalúzie Hrubé Závesy Okno Dekor

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty