Fitness Posilňovňa T-Bar Riadok Štítku Otáčanie 360 Post Vložiť Nášľapné Míny Činku Pevné Upevnenie Domov Mŕtvy Ťah Veslovanie Cvičenie Vybavenie

Novinka

€21.36

Fitness Posilňovňa T-Bar Riadok Dosky 360° Rotácia Post Vložiť Nášľapné Míny Činku Pevné Upevnenie Domov Mŕtvy Ťah Veslovanie Cvičenie Vybavenie

Odrážky: 1、Premium Materiál: materiál T bar riadok platforma je z nehrdzavejúcej ocele, ktorý je odolný a silný, takže môžete bezpečne začať silový tréning.

2、Strong & Trvanlivé: Naše T bar riadok platforma má 2 hlavné časti: osou otáčania puzdro je vyrobené z hrubej ocele, a základné stĺpec je vyrobené z pevnej ocele s elektrostatické nanášanie prášku do poskytovať dlhodobé priľnavosť a trvanlivosti.T bar riadok platforma je navrhnutá s bezpečnostným gombík pomôcť bezpečne zaistite tyč a zaistiť bezpečnosť pri cvičení.

3、Praktické Cvičenie Príslušenstvo: kompaktný a multifunkčný dizajn vám poskytuje najlepšie fitness priestor a zabezpečuje pružnosť rôznych cvičení.Je vhodný pre cvičenie doma a v posilňovni; to vyžaduje iba malý priestor, bez ohľadu na to, kde ste, môžete účinne urobiť späť cvičenia.

4、Jednoduchá Inštalácia: rôzne spôsoby inštalácie, T bar riadok platforma je navrhnutá s mnohými otvory pre skrutky, jednoduchá inštalácia a opravy, a tam sú upevňovacie skrutky v zadnej časti, ktorá môže byť stanovená na oceľový stojan.

5、Poznámka pred Nákupom: činku Nie sú Zahrnuté.Iba T bar riadok platforma na predaj.Kontaktujte, prosím, použite v prípade akýchkoľvek otázok, budeme radi pomôžu.

Špecifikácie:

Názov: T Bar Riadok Platforma

Hmotnosť: 2,4 kg

Materiál: Železo

Funkcia: pracuje s činka pre silový tréning

Poznámky:

Činku Nie sú Zahrnuté.

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, môžu tam byť nejaký farebný rozdiel, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, že by to mohlo byť tolerancie vo veľkosti výrobku.

Štítky: muž silovom trojboji, Fit, biceps bar, cross fit, mŕtvy ťah tričko, fitness vybavenie pre chrbtice, holter, telocvičňa domov, grip telocvični, chuunibyou.

Platné Fitness Vybavenie Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky GIYO
Číslo Modelu T Bar Riadok Platforma

Napíšte svoju recenziu!

Fitness Posilňovňa T-Bar Riadok Štítku Otáčanie 360 Post Vložiť Nášľapné Míny Činku Pevné Upevnenie Domov Mŕtvy Ťah Veslovanie Cvičenie Vybavenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty