Skutočné Tehotné Bábika Set/Fashion Family 5 Ľudí Bábiky Obleky 1 Mama/1 Otec/ Dve Baby/1 Kočíka Pre Dievča Bjd Bábika Dieťa Darček Hračky

Novinka

€2.78

Odrážky:

1、balenie Obsahuje: balení obsahuje 1 hnedé vlasy matka bábika v červených šatách, 1 otec, 1 dcéry, 1 syn, 1 dieťa, chlapec a príslušenstvo hračky v matkinom bruchu (pozri obrázok pre podrobnosti).

2、ABS Materiál: bábika nastaviť funkcie ABS plast, a nastaviť funkcie veľkosť: 30 cm/11,8 palcov(o), a tento štýlový rodinný bábika oblek je ideálny pre hranie sami, alebo sa hráte s doll house.

3、Výborný Darček: bábika set je najlepšie vzdelávacie darček pre dievčatá.Bábika kĺby môžu voľne pohybovať, a hračiek kombinácie môžu postaviť rôzne rodinné pozemky, aby deti plné fantázie.

4、Ideálne pre Dievčatá: bábika set je vhodný pre dievčatá vo veku 3 rokov a hore, a deti sa môžu hrať so stanoveným pod dohľadom svojich rodičov.A set je dobrý darček pre deti, najmä dievčatká, a set je vhodný pre rodičov, aby si niektorí rodičovstvo činnosti,-podporovať imitácie a predstavivosť hry, podporovať fantasy rozprávanie, hranie rolí, a nastaviť môžete pomôcť deťom rozvíjať návyky sebestačnosti.A nastavenie môže zlepšiť detí vzdelávania a tvorivosti.

5、Vzdelávacie Hračka: bábika funkcie odnímateľné sukne, flexibilné ruky, nohy a bábiku pásu.Dieťa môže byť umiestnené v matkinom bruchu, ktoré je vzdelávací na dievčatá.

Špecifikácie: Materiál: ABS

Farba: tehotné prášku + nové tlačené modrá štýl, tehotné rose + nové malé červené mriežky modrá štýl

Balenie Zoznam:

1 x Otec Bábika

1 x Mama (1 chlapčeka v jej bruško)

1 x Dcéra

1 x Syn

Štítky: skutočný bábika real, muži bjd oblečenie, fr hlavu, 50 bábika, formy reborn bábiky auta, handričku pre tehotné ženy, 10 ročná dievčina nuda, 13 bjd bábika, reborn, bjd foto.

Funkcie Mini, Karikatúra, Model, Dıy Hračka
Mfg Poradové Číslo Životný štýl
Stav V Sklade
Pohlavie Unisex
Upozornenie Žiadne
Formulár 1/8
Batérie No
Druh MÓDNE BÁBIKY
Rozmery Iné
Materiál Plastové
Číslo Modelu Rodina Bábiky
BJD/SD Atribút bábika
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov
Názov Značky MINOCOOL
Tému Povolania
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

Skutočné Tehotné Bábika Set/Fashion Family 5 Ľudí Bábiky Obleky 1 Mama/1 Otec/ Dve Baby/1 Kočíka Pre Dievča Bjd Bábika Dieťa Darček Hračky

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty