Yeelight RGB lightstrip 1S 2 meter RGB LED pásy 110V 220V, Wifi, smart ovládanie Práce s Google asistent homekit

Novinka

€9.41

Yeelight RGB lightstrip 1S 2 meter RGB LED pásy 110V 220V, Wifi, smart ovládanie Práce s Google asistent homekit

Popis: Yeelight Aurora by mohol byť použitý na rôznych oblastí nášho každodenného života.To by mohlo zlepšiť atmosféru vášho domova poskytnúť vás a vaše rodiny šťastný čas.Okrem toho, ak chcete zvýšiť osvetlenie jas svojho domu, to by informovať si robiť, čo máte v pláne.S rytmom hudby, Yeelight Aurora ešte môže zmeniť farby.Špecifikácia: Model: YLDD05YL Vstupné napätie: AC100-240V 50/60Hz 0.09 O (2N) AC100-240V 50/60Hz 0.3 A (10M)

Výstupné napätie: DC24V Príkon: 2 M: 7.5 W (48*0.087 W)

LED čip: 5050

Farbu svetla: RGB Pracovná teplota: -10℃ až + 40℃ Pripojenie: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz požiadavky na Systém: Android 4.4 alebo novšiu verziu, systém iOS 8.0 alebo neskôr Dĺžka: 2M

Šírka:10 mm Funkcie:

Rozšíriteľný, môže byť predĺžená na 10 m.

Kompatibilné s Amazon Alexa,Apple Homekit Google Asistent, IFTTT, a MIJIA, Aurora dať užívateľom možnosť dať nejaký kreatívny talent a urobiť niečo múdrejší a viac špeciálne.

16 miliónov farieb

Vyberte si z viac ako 16 miliónov farieb nastaviť náladu miestnosti, zvýraznite nábytku alebo zariadenia alebo vytvoriť architektonické prvky vo vašom obývacej priestoru.

Melódie s hudbou

Jas a farbu RGB LED pásy svetlo zmení s melódiou akéhokoľvek druhu hudby.Poďme prináša vášeň a tanec s Yeelight Aurora!

Vyberte farbu z položky

Jednoducho úprava farba na farbu panel, alebo vybrať konkrétne skutočnosti farba telefonicky objektívu, môžete ľahko vytvoriť okolitého osvetlenia pre stranu, zvýrazňujúce osvetlenie, poukázať na niektoré špeciálne funkcie, pracovné osvetlenie pre zblízka prácu, alebo lichotivé svietiť na romantický jedlo.

Upozornenie, aby vás prebudil,

Nastavením sunrise možnosť, pás začne postupné východom slnka, kde sa svetlo dostane jasnejšie a chladnejšie, ako sa dostane bližšie k skutočnej prebudiť čas.Poďme svietiť celý deň života tým, že sa budíme okolo s týmto farebné sunrise simulácie.

Jedným dotykom ak chcete zmeniť scenár

Aurora poskytuje viacero odporúča vzorce pre univerzálne scenáre, východ, západ slnka, zoznamka noc, film, narodeninová párty, romantika, domov, flash oznámenie, sviečka, blikanie, a kontinuálne nadchádzajúce ty.Len jeden jednoduchý dotyk, Aurora by sa na scénu prichádzajú do života, ktorý najlepšie vyhovuje vašej nálade.

Jas

Ako LED svetelné pásy, Aurora možno použiť na zvýraznenie maľovanie, knihovničky, umeleckých diel, alebo akékoľvek iné určitého prvku.Navyše, to môže tiež poskytnúť dostatočný jas pre čítanie a pracovných situáciách.

Package zahrnuté:

1*Yeelight Pásy Svetla set (2M led pásy svetla, + EU adaptér + manuál)

Odporúčame:

Yeelight YLOT01YL 1M pásy svetla plus rozšírenie , môže byť predĺžená na 10 m.

Užite Si Smart Home Pohodlie

Na yeelight Aurora pracuje s vaše obľúbené smart home platformy, ako je Amazon Alexa a Asistent Google, a možno pohodlne integrované s rôznymi smart home zariadenia

Synchronizácia s Váš Digitálny Životný štýl

Ľahko automatizovať viaceré Aurora po celej domácnosti so smart skupine ovládacie prvky, merače, jas a teplotu farieb úpravy, a môže byť ľahko ovládať kedykoľvek a kdekoľvek s Yeelight smartphone app.

Flexibilné PU gél dizajn

S ortuť-free soft PU gél je ľahko ohnúť lightstrip a fit váš nábytok.

Jednoduché insall

Lepiaca páska na zadnej strane, určený pre jednoduchú inštaláciu.

DIY vášho domova pomocou farieb

Vďaka flexibilite, umožňuje pripojiť lightstrip kamkoľvek budete chcieť, napríklad za TELEVÍZOR, pod gauč, okolo umelecké diela, pod posteľ, a pod.S indrect svetlo, váš domov bude vyzdobená, čo chcete.

Odstrániť lepidlo ťuknite na položku, a vložiť ho

Ponúkame vám plug and play produkt, len odstrániť späť lepiacou páskou, a v minulosti ho nech sa vám páči.Je ľahko použiteľný a rýchlo zmeniť si žijú atmosféru.

Tanec so svetlom a hudba

Kombinovať svoju obľúbenú hudbu s rodinou osvetlenie, cítiť rytmus svetla.Stiahnuť YEELIGHT APP, dostať strana začala s YEELIGHT lightstrip.

Len jedno tlačidlo, dostanete špeciálne scény

Môžete prepnúť lightstrip zapnúť alebo vypnúť stlačením tlačidla, alebo zmenu farby dlhé stlačenie.Je to veľmi užitočné v noci, pretože ste príliš ospalý nájsť váš inteligentný telefón pre kontrolu.

Automatizované s inými zariadeniami

Na lightstrip môže byť intergraded s Xiao eko-systém,, a co-spolupracovať s inými zariadeniami.

Spínač osvetlenia z prednastavených scén

Z modrej na oranžovú, nočné svetlo na vysoký jas, stačí použiť preseted scény v YEELIGHT APP.To vám poskytuje rýchly spôsob, ako získať farbu, ktorá sa vám páči, a tiež môžete dať jednu do obľúbených položiek.

Vaše romantické chvíle, len lightstrip color

Pri všade doma, len pomocou lightstip, farebné svetlo stavia svoju romantické miesto.

Viac funkcií, viac šťastia

Štítky: d4ge 400dca r2, dimmer prepínač wifi, mjjc led controller, xiao ceil, led rgb, 3m lepiaca páska led pásy, 15m flexibilné 5050 smd rgb led pásy, lampa led, magic domov prepínač, xiao mi smart dvere, okno, senzor.

Led Počet/M 24
Napätie 90-260V
nepremokavé Áno
Menovitý Výkon 24W (10m)
Je To Inteligentné Zariadenie Áno
Certifikácia ce
Frekvenčné Pásmo 2400MHz-2483.5 MHz
Názov Značky Yeelight
Energie Prepínač
Názov Yeelight LED Lightstrip 1s
Podporované Operačné Systémy Android 4.4 alebo iOS 9.0 a vyššie
Položka Druh Pásy
Wifi Pripojenie Wi-Fi lEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz
Číslo Modelu YLDD05YL
Menovité vstupné 100-240V-50/60Hz 0.17 A (2m)
Pôvod CN(Pôvodu)
Model Č. YLDDO5YL

Napíšte svoju recenziu!

Yeelight RGB lightstrip 1S 2 meter RGB LED pásy 110V 220V, Wifi, smart ovládanie Práce s Google asistent homekit

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty