Ružová Ďakujem Nálepky na Business Vianočné Tesnenie Štítky, Nálepky Svadobný Dar Karty Kruhu List Nálepky Ručné kancelárske potreby

Novinka

€1.60

modname=ckeditor

Materiál:Vodeodolný papier

Tvar: okrúhly

Veľkosť: Každá nálepka je 1,5 cm/38 mm v priemere.Máme 2 cm/priemer 51mm na sklade na samostatný záznam.Ak potrebujete prispôsobiť LOGO, prosím, kontaktujte nás.

Balenie zoznam: 500pcs jeden valec alebo 100ks

Používanie Produktu:

Ružové Kolo Ďakujem Samolepky - Všetky ostatné vyzeral príliš tuhá a formálne.Tieto roztomilé a priateľské hľadáte ružové kolo samolepky sú dokonale pridať na vaše dary,obaly, poznámky a listy, ako dokončovacie dotyk, chcel ukázať niekto, koľko máte oceniť ich contributio.

Len olúpeme ich z role a držať tam, kde chcete - Naše ružové a okrúhle nálepky sú samolepiace, roztomilý a elegantný dizajn pre domov, moderných business n.

Ďakujeme, že ste nálepky môžu byť použité na svadby, darčeky, obaly, obálky, potraviny.Nálepky môžu vyjadriť ľudí všetko najlepšie.Môžete povedať, ďakujem vám za podporu mojej small business, aby vaše hostí.Alebo povedať, že ak priateľ, ďakujem.Máme tiež ručné nálepky dodanie.

Štítky: kórejský taylor swift, prispôsobiť svadbu kniha návštev, prázdne značky nfc, nálepka na stenu, small business dodávky balenie, vlastné pohár nálepky, malé firmy produkty, nastaviť stacionárne, označenie, gem list nálepky.

style1 ďakujeme, že ste nálepky
Názov Značky TONGCAI
veľkosť 3.8cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar Kolo
Vek >6 ROKOV, >3 ROKOV, >8 ROKOV
style2 1.5 palca ďakujem nálepky
Materiál Papier
Použitie lepidla typ Pridaním proti zamrznutiu lepidlo
Rozsah Pôsobnosti Všetky pasteable povrchy

Napíšte svoju recenziu!

Ružová Ďakujem Nálepky na Business Vianočné Tesnenie Štítky, Nálepky Svadobný Dar Karty Kruhu List Nálepky Ručné kancelárske potreby

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty