Záhradné Hadice Vodnej Fajky Rozšíriteľná Zavlažovacie Hadice Vysokotlakové Umývanie Auta Rozšíriteľná Záhrada Magic Hadice Potrubia Zavlažovanie Záhrady Nástroje

Novinka

€2.79

Francúzsko: 5-1€ Kód:REMISE1 20-3€ Kód:REMISE3 Španielsko: 5-1€ Kód:JULI01 10-2€ Kód:JULI02 Popis :

Táto záhradná hadica je vyrobená z TPE hadice materiál, ktorý je proti oderu a pracuje s dobrými rozšírenia, môžete to ľahko, aby vyhovoval vašim potrebám.

Toto svetlo záhradná hadica na vodu je ľahko prenáša z dôvodu správnej veľkosti, a to nie je ľahké uzol ani ho nedeformujte, šetriace priestor pre vás a vyhnúť sa problémom.

Tento jedinečný dizajn hadica umožňuje ľahko rozšíriť po zalievanie, a to sa môže rozšíriť na 3X, takže váš život pohodlnejšie a jednoduchšie.

Tento umývanie auta hadice nemá stvrdnúť v zime, tak môžete ho použiť na umývanie auta, vodné rastliny a záhradné stromy.

Tento vysoko-tlakové hadice je dobrý príslušenstvo pre čistenie kúpeľňa, kuchyňa, balkón, chodba a koberec, šetrí čas a silu pre vás pri čistení.

Špecifikácia :

Materiál: TPE hadice, kovový adaptér.

Farba: modrá, červená, čierna.

Veľkosť: 2,5 m postwaterflood 7.5 m, 5m postwaterflood 15m, 7.5 m postwaterflood 22.5 m, 10 m postwaterflood 30 metrov.

Poznámka :

Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, aby mierne odchýlky na meranie údajov a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Package zahrnuté :

1x záhradná hadica na vodu.

Štítky: dyson hadice, hadica magic, hadicu roll zdvíhateľnej, pre hadicu na vodu, latex sa rozširujúcim flexibilné záhradná hadica na vodu, umývanie auta hadice potrubia, auto hadice, hadica sedadla sklápateľné, hadica, záhradné hadice cievky.

Druh Záhrada Hadíc
Číslo Modelu záhradné hadice
ŠTANDARD Din
Funkcia Nastaviteľné, Anti-Abrasion, Anti-Korózne, flexibilné, Rewindable, Mäkké, Teleskopická Rukoväť,, Steny Pripojiteľný, Voľne stojace
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné
Záhradné Hadice Typ Cievky Pre Hadicu Na Vodu

Napíšte svoju recenziu!

Záhradné Hadice Vodnej Fajky Rozšíriteľná Zavlažovacie Hadice Vysokotlakové Umývanie Auta Rozšíriteľná Záhrada Magic Hadice Potrubia Zavlažovanie Záhrady Nástroje

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty