16PCS Nové 3.2 v 310ah lifepo4 batérie 320ah 48v diy auto na elektrický pohon solárnej energie systém RV Môžete urobiť loď batérie EÚ NÁS bez dane

Novinka

€2 278.77

[Špecifikácie Výrobku]

Typ batérie: lítium-fosforečnan železa

Model: 3.2 v 320Ah

Bývanie materiál: hliník

Menovité napätie: 3.2 V

Menovitý výkon: 320Ah

Minimálna kapacita: 310-320Ah

Vnútorný odpor: menej než 0,3 mΩ

Navrhol konštantný prúd: 155A (0.5 C)

Absolutórium cut-off napätie: 2.5 V

Odporúča konštantný prúd: 310A (1C)

Maximálne nabíjacie napätie: 3.65 V

Maximálny trvalý výbojový prúd: 310A (1C)

Konštantný prúd: 155A (0.5 C)

Nabíjanie metóda: CC / CV

Nabíjacie napätie: 3.65 V

Životnosť: ≥4000 krát (80% DOD)

Batéria hmotnosť: 5.3 KG

Veľkosť: 174*71*207*227mm

Nabíjanie teplota: 0~60°C

Absolutórium teplota: -20~60°C

Veľmi Dôležité!O dodávku a prepravu Čas a vezmite Prosím na vedomie: neakceptujeme spor o č aktualizácia logistiky!

1,Pretože batérie (najmä high-výkon batérie môžete zakúpiť) je špeciálny tovar, podmienky prepravy sú veľmi prísne, všetky logistických spoločností v Číne, vrátane Číny Pošta, UPS, FedEx, DHL, nie sú schopné priamo prenos elektriny Bazén,

2,Tak sme začať dopravy objednávky z Hong Kongu.Raz batérie príde v Európe alebo USA, budeme deklarovať pre dovoz na Európskej alebo NÁS ciel.Keď je batéria prechádza Európskej alebo NÁS ciel, pošleme vám ju spoločnosťou UPS alebo FedEx.tak ups číslo ponúkame nebude aktualizovaná pred batérie prechádza ciel.Je to normálne.

3,bude To trvá 30-45 pracovných dní pre dodanie .Všeobecne platí, že po 35-45 pracovných dní, balíček dorazí na prenos stanice.Po colné odbavenie dokončená, balík bude zdvihol a doručená, a logistika informácie sa budú priebežne aktualizovať.

3,Raz UPS preprava číslo aktualizovaná, môže dostať tovaru do 3-5 dní, najviac.

Pripomienka

DIY batéria musí dostať bunky, vyvážené (rovnaké napätie ) pred montáž.Neskôr, ak tam sa stane, neviem ako sa montovať alebo nevyvážených montáž, nie je prijatý vrátenie peňazí.zvážte, prosím, pred prijatím zákazky, miesto, aby prostriedky, ako ste sa dohodli.ďakujeme za spoluprácu!

Tieto situácie nie poskytujú vrátiť, ani náhrada

1: po montáž alebo montáž proces náhodou nejaký problém, ako je ochrana rada pripojení k nesprávnej drôty spálené viesť k poškodenie batérie, nabíjačky zlyhanie, montáž chyba alebo nevyvážených montáž, atď.

FAQ

Q:Sa odoslanie batérie obsahujú Prepojovacia konektor a skrutky?

Áno ,sme loď batérie s Prepojovacia konektor a skrutky

Q:Aká je životnosť Lítiovej batérie?

Odpoveď: typické odhadovaná životnosť Lítium Železa Fosfát (LiFePO4) batéria je 5-15 rokov 2000 až 8000 nabíjacích cyklov.Jeden nabíjací cyklus je obdobie,

Otázka:Ak chcem, aby sa solárne nabíjanie LiFePO4/Lítium-Iónová batéria, ktorá už má PCB, normálnu radič funguje?

Odpoveď: Pre LiFePO4 / Lítium-Iónová batéria, vždy odporúčame používať LiFePO4/Lítium-Iónová solárny regulátor.Obzvlášť ak používate batériu, ako UPS (zálohovanie napájania).V Olovených solárny regulátor bude neustále poskytuje pulzný prúd pre batériu, v dlhodobom horizonte, to by mohlo poškodiť PCB.Tak PCB nebude môcť chrániť batérie, keď by to malo byť..

Pripomienka

DIY batéria musí dostať bunky, vyvážené (rovnaké napätie ) pred montáž.Neskôr, ak tam sa stane, neviem ako sa montovať alebo nevyvážených montáž, nie je prijatý vrátenie peňazí.zvážte, prosím, pred prijatím zákazky, miesto, aby prostriedky, ako ste sa dohodli.ďakujeme za spoluprácu!

Otázka:Prečo nemôžem kúpiť bunky z vášho obchodu?

Odpoveď: To je zvyčajne schopný poskytnúť presné logistiky ceny pre vašu krajinu.Ak máte akékoľvek dopytu, prosím, neváhajte nás kontaktovať

Q:Prečo nie, my ups alebo Fedex prepravu počet aktualizovaný?

Odpoveď: je To normálne, pretože v krajinách s tarify, naše balíky musia prejsť zvyky svojej krajiny pred môžu byť doručená miestne UPS alebo FedEx.Akonáhle si prejsť colné a aktualizovať dopravné číslo, zvyčajne môžete dostať tovaru do 3-5 dní.

Otázka:Je bunky, kúpil som vyvážené?

Odpoveď: vieme, že dôležitosť zachovania konzistencie každej bunky v batériu, takže budeme zápasu a vyrovnať všetky bunky, aby sa zabezpečilo, že vnútorný odpor, napätie a kapacitu buniek sú úplne uzavreté a vyvážené pred dodaním.Tento proces je veľmi potrebné.

ZÁRUKA

ZÁRUKA: poskytujeme záruku na výrobné vady/vád 12 mesiacov.Táto záruka sa nevzťahuje na nedbanlivosti alebo nesprávne používanie batérie.

Táto záruka sa nevzťahuje na poškodenie výrobku, spôsobené náhodným submerging batérie v každom tele, vody (jazero, potok, rybník, alebo oceán), ponechanie batérie vystavené v daždi, nadprúdu situácií počas buď nabíjania alebo vybíjania batérie, zneužívaním, zanedbávaním, nesprávneho používania, neautorizované zmeny alebo manipulácie, nesprávnou údržbou, normálne opotrebovanie, ukladanie do ohňa, mrazu, krádeže, náhodné poškodenie, alebo iné formy fyzického poškodenia.

Všetky výrobky sú kontrolované na kvalitu predtým, než je dodávaný.Ak ste si kúpili všetky položky, ktoré sa zdajú mať problém, prosím kontaktujte nás.Vo väčšine prípadov sme schopní vyriešiť problém tým, že poskytuje technickú podporu, bez vášho odosielanie nič späť.

Sme tiež zaručujete všetky ostatné bezplatné produkty (meniče, prevodníky, nabíjačky atď.), ktoré predávame sú bez defektu 30 dní od dátumu nákupu.Po tomto čase je povinnosťou našich výrobných partnerov a štandardná záruka výrobcu sa vzťahuje (1 rok od dátumu nákupu, pokiaľ nie je uvedené inak výrobcom).

Štítky: základy lifepo4 280ah, caravan rv, 48v 20ah lítium-iónová batéria, scooba li batéria, LiFePO4, catl, planéty slnečnej sústavy, batérie lifepo4, 400ah lifepo4, 72V.

Batéria Hmotnosť 5.3 KG
veľkosť 174*71*207*227mm
Certifikácia CE
Daň zadarmo lifepo4-ion batéria
Teplota Vybíjania -20~60℃
Zväzok Zväzok 1
Model 3.2 v 320Ah
320AH Batérie 320AH Bunky
Názov Značky GIAUSA
Súbor Typ Batérie Iba
Životnosť ≥4000 krát (80% DOD)
Pôvod CN(Pôvodu)
Maximálny trvalý dischar 310A (1C)
Číslo Modelu 320AH
Batérie Cyklus
Vnútorný Odpor menej než 0,3 mΩ
Menovitá Kapacita 320AH
Bývanie Materiál Hliník
Druh Li-Ion
Nabíjanie teplota 0~60°C
Náhradné Batérie No
Batéria Číslo 16pcs
Lítium Titanate bunky
LiFePO4 Nabíjateľná Batéria
Lítium lron fosfát Batéria

Napíšte svoju recenziu!

16PCS Nové 3.2 v 310ah lifepo4 batérie 320ah 48v diy auto na elektrický pohon solárnej energie systém RV Môžete urobiť loď batérie EÚ NÁS bez dane

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty