3D Dekompresný Motocyklový Sedák Elektrické Auto Nafukovacie Vzduchovom Vankúši ochladenie Sídlo Podložka Na odľahčenie Tlaku Príslušenstvo

Novinka

€16.18

Funkcie:

1. Čo Potrebujete: požiadavky na motocykel vankúš podložky sú vyššie najmä na dlhé vzdialenosti, jazda na bicykli a profesionálny jazdcov.Pretože podmienky na ceste cross-country vozidlá sú väčšinou drsnej horskej cesty, zvlnené cestách alebo plnené rôzne prekážky určené pre profesionálnych miestach.Na zabezpečenie viac pružné a pohodlné na disku, nový materiál, airbag vankúš bude potrebné.

2. Poistný: Naše ergonomické motocyklový sedák používa mozaiku malých vankúšikov, ktoré môžu byť vyplnené buď vzduchu alebo vody.Vzduchu konvekciou technológie vyrobené a anti-gravitačné účinok, ktorý ponúka podporu pre vašu chrbticu, stehná a bedrá, aby sme dosiahli účinok šok absorpcie a odbúranie stresu.

3. V pohode Dole Technológia: S plytké drážky dizajn, ostanete v pohode aj máte sedavý spôsob života.3D airbag rozdiel môže dosiahnuť vynikajúce vetranie účinok, takže vankúš je pohodlné a nie je lepkavý.Táto štruktúra znižuje prenos tepla medzi nohy, zadok a sídlo, tak, že účel chladenia môže byť dosiahnuté.Okrem toho, pridaním vody na motocykel pad vankúš, pomôže vám vychladnúť a vydávať teplo.

4. Premium Materiál: Lycra potápanie elastická tkanina, cíti sa jemná a mäkká, výrazne zlepšuje pocit z vankúš a vymáhanie zaniknúť.Je to high rebound, žiadne deformácie a môže byť opakovane prať.A TPU tkanina má vynikajúcu nosnosť, odolnosť proti nárazu, ako aj šok absorpcie.

5. Super Praktická poznámka: Ak chcete, aby motocyklový sedák zostať tam, kde chcete, použili sme protišmykových častíc a dvakrát obväz fixáciu.Obväzy prijať kríž-balenie metódy starať sa o tvar sedadla, ktoré je sídlom fit sedáku lepšie.Dno vzduchu motocykel vankúš je tiež navrhnutý s unikátny anti-slip častíc pre viac zdržanlivosť a stabilný.

Špecifikácie:

Názov: 3D Dekompresný Motocyklový Sedák

Materiál: TPU a Lycra

Veľkosť: o 37.5 x 36 x 4cm/14.76*14.17*1.57 v

Farba: čierna

Príslušenstvo: 1 * Nafukovacie Jane, 2 * Bavlna

Použiteľné na modely: motocykel, auto na elektrický pohon a skútrov

Balenie Zoznam:

1 * Vankúš

1 * Nafukovacie Jane

2 * Popruhy

Štítky: lacné motocyklové iba sídlo, air pad sedadla, športové sedadla vankúše, drag star motocykel kryt sedadla, vzduchovom vankúši motocykel sedadla, prípade ipad, motocykel vankúš, dvd pioneer, motorcycl sedadla, roho motocyklový sedák.

Názov Modelu 2020
Názov 3D Dekompresný Motocyklový Sedák
Druh Materiálu TPU a Lycra
Položka Dĺžka 37.5cm
Materiál TPU a Lycra
Použiteľné na modely Motocykel, auto na Elektrický pohon a Skútrov
Príslušenstvo 1 x Nafukovacie Jane 2 x Bavlna
Špeciálne Funkcie Motocykel sídlo podložky
Položka Šírka 36cm
Farba čierna
Položka Hmotnosť 325g
Položka Priemer 0.0inch
Hmotnosť 325g
Druh Motocyklový Sedák
Položka Výška 4cm
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

3D Dekompresný Motocyklový Sedák Elektrické Auto Nafukovacie Vzduchovom Vankúši ochladenie Sídlo Podložka Na odľahčenie Tlaku Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty