Ohňostroj Svetla Víla String Svetlo Víla String Víla Garland Víla Svetlo Vianoce Dekor Záhrada Dvore, Chodba, Terasa Strany Trvanlivé

Novinka

€3.53

S vysoko kvalitné žiarovky, svietivosť naše led rozprávkových svetiel je 360 stupňov, zatiaľ čo tradičné string svetlá sú 90-180 stupňov.

Dizajn ako kyticu alebo ohňostroj tvar môže byť nainštalovaný v obývacej miestnosti, spálne, chodby, schodisko, nádvoria záhrady, stan, bar, windows, atď.

120 Skvelý LED svietiť teplé biele svetlo,by mohli byť použité ako samostatná oblasť činnosti alebo rozložiť na samostatné pramene pre celý"sprej"efekt.

Dlhá životnosť striebra, pozlátený medený drôt, 2 medené drôty sú skrútené do 1 drôt, reťazec je flexibilný a dostatočne silné, tak to nikdy neporiadok a môže byť ľahko ohýbajú akýkoľvek tvar, ktorý chcete.

Ozdobte domov s svoju fantáziu a tvorivosť.

Bez znečistenia zdroj studeného svetla s nízkou spotrebou energie, nebude prehrievať a iba 4.5 v.

Batérie znamená, nemusíte ton zásuvky v izbách a môžete ho kdekoľvek potrebujete.

Špecifikácie:

Farba: strieborná

Materiál: plast

Farbu svetla: 4Colors

Počet Led diód: 120LED

Výkon: 0.1 w/led

Radič: batérie prípade

Svetelný režim: vždy na+blikanie

Napájanie: 3*AA batéria (nie je súčasťou)

Veľkosť produktu: 29*1.5*1.5 cm

Balenie zoznam:

1 X Víla String Svetlo

Štítky: studený prameň, dmx splitter, Ohňostroj, studený oheň, studená pyro, studená iskra, sparkular stroj, ohňostroj na čítanie, ohňostroj fontána, dmx bezdrôtové.

Konektor Typu Žiadne
Zdroj Napájania Suché Batérie
Tvar Urob si sám
Názov Značky Mabor

Napíšte svoju recenziu!

Ohňostroj Svetla Víla String Svetlo Víla String Víla Garland Víla Svetlo Vianoce Dekor Záhrada Dvore, Chodba, Terasa Strany Trvanlivé

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty