100KS técnica partes Bush 1/2 suave con eje agujero Semi-reducido MOC de ladrillos DIY juguetes Kompatibilné con 4265C 32123

Novinka

€3.36

Názov položky: Časti Technického Series/Počet mechanik. 4265C MOC bloky zaviazali Sme sa k 1. Najlepšia kvalita a služby, 2. Ceny sú rozumné a konkurencieschopné 3 hoden dôvery, Ak máte nejaké otázky alebo špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Upozornenie: predávame mnoho druhov časti, tehly a nastaví tehly kompatibilný s L * ísť, ale nie známky L * ísť. Môžete si tiež kúpiť diely pestrý ak nechcete, aby sa väčšina z časti bloku!Prosím, zanechajte nám správu.Viac produktov, kliknite sem 1. Vysoká kvalita, ako Technické Séria top mark 2. Hračka Diy, môžete zostaviť slobody, ak chcete vytvoriť nový dizajn 3. Vytiahnuť a vložiť dokonale, montáž a odpojenie Package: 100 ks v sáčku, pp Podrobnosti productoDescripción služby

Poštovné a balné

Balíkov vám bude zaslaný najmä Čína Príspevok leteckou Poštou (doporučene) do 3 pracovných dní.To zvyčajne trvá medzi 10 a 25 dni, aby sa dospelo, ale v niektorých krajinách to môže byť trochu dlhšie, vzhľadom na dovolenku alebo colné, efektívnosť miestnych dodávky, alebo iných dôvodov, tak si pred vyberte, ak nechcete čakať tak dlho, najprv nás kontaktujte a my vám pošleme váš tovar DHL, UPS, EMS, fedex alebo iné kuriérske služby, avšak cena je vyššia ako štandardný poštovné, asi $20 alebo viac.poradie doprava zdarma vám budú zaslané do Číny post air mail.

Možnosti platby

Existuje mnoho dostupných platobných metód na Lgmspojmat.sk, ako Alipay, kreditné karty, real-time bankové prevody, platby v režime offline (bankové prevody a Western Union).môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, platba sa bude konať dočasne Sos, A nie sme uvoľnená, Kým dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým.

Záväzok kvality

Náš internetový obchod predáva výrobky, hračky, rozsah svete, a garantujeme, že naše produkty spĺňajú tieto normy pre kvalitu:

1) Informácie a presné popisy

Dodávame výrobky, ktoré sú vlastnosti, funkcie a špecifikácie vyhovujú popis a balenie.

Snažíme sa poskytovať používateľské príručky a jasné pokyny v angličtine slušné.

2) dodržiavanie štandardov

Sme opatrní, aby Predávať iba produkty, ktoré spĺňajú všeobecné energie, bezpečnosť, a iných noriem

Reklamácie a reklamačný poriadok

Robíme všetko pre to, aby našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme.vrátime peniaze, ak sa vrátite položky do 10 dní od doručenia položiek z akýchkoľvek dôvodov, avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že vrátený tovar je v pôvodnom podmienky.Ak je tovar poškodený, alebo stratený, keď sa vráti, bude Kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, A neposkytneme kupujúci v plnej výške.kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej spoločnosti na vymáhanie nákladov na poškodenia alebo straty!Bude Kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

Komentáre

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, tiež nechať pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami.

Štítky: 15t, vŕtačka vise, cada technic, lego technic mack hymna, 13t kladka, mack mcqueen, pro 1 eje, liatinové platne, lego technic vrac, kart eje.

Číslo Modelu 32123
Materiál Plastové
Čiarový kód No
Plastové Typ ABS
Vekové Rozpätie 5-7 Rokov, 8~13 Rokov, >14Y, Grownups
Plastové forme tehla self-made tehla
Tému Airplanes, Lode, Motocykle, vozíky, Roboty, Autá
Certifikácia 3C

Napíšte svoju recenziu!

100KS técnica partes Bush 1/2 suave con eje agujero Semi-reducido MOC de ladrillos DIY juguetes Kompatibilné con 4265C 32123

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty