30 cm Visí Dobrý deň, Drevené Prihlásiť Doska Home Art Decor Statku Ornament Dvere Kvet Dlhý Verandu Rustikálny Veniec Predné Prihlásiť Z3V8

Novinka

€4.29

Popis

Funkcie:

1.Vitajte Dvere Sign---veľkosti dverí znamenie je o 12*12 palcov.Písmeno "Vitajte" /Hellocute lúk a hrnuli zelene zabezpečiť oko-lov vzhľad, odpočíva viac ako dobre urobiť dosky.

2.Veniec na Dvere Mimo---používa vysoko kvalitné drevo, Žiadne zlé vôňu, preto je veľmi odolný a spoľahlivý.Environmentálne príjemný materiál, netoxické, zápach-free, krásu a nádherné.Ideálne pre ľudí, ktorí to páči, alebo hľadáte viac jedinečné bytové dekorácie.

3.Festival Dekorácie pre Domov---Zeleň garland, Tento veniec môže byť použitý v interiéri alebo exteriéri, ako aj pre systém windows.Vytvára teplý sviatočnú atmosféru pre vás.Krásny veniec môže byť použitý ako darček na Svadbu, Valentín, veľká noc, Deň matiek, alebo iné sviatky .

4.Ideálny garland dekorácie---jar/leto veniec umelý plavidlá, umelé kvety od priamym dažďom a silným slnečným žiarením, môžu byť použité na dlhú dobu, Super simulovať kvet dizajn, ktorý vyzerá ako skutočné kvety, elegantné a pôvabné.Jar garland dekor je jednoduchý spôsob, ako vyzdobiť váš domov alebo podnikania na veľkú noc.Obaja dospelí a deti budú milovať tento list garland dodávky.

5. Ideálny Darček - Dobrá voľba pre Veľkonočné darčeky, je najlepší darček pre priateľov, rodinu

Coloras zobrazené

Batérie: gombíková batéria (pás)

Veľkosť: 30 cm v priemere

Materiál: drevená doska + handričkou

Štýl: VITAJTE, DOBRÝ deň,

Špecifikácia: bez svetla, pričom svetlo

Balenie obsahuje:

1*garland

Upozornenie:

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred objednaním.

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Garantujeme kvalitu našich výrobkov.Pekný deň!

Štítky: 3d koberec, kôň koberec, hra go, horúca čokoláda pečiatka, dvere spálne nálepky, bee nálepka na stenu, dinosaurov koberec, gombík rose, dinosaurov mat, dinosaurov textílie.

Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

30 cm Visí Dobrý deň, Drevené Prihlásiť Doska Home Art Decor Statku Ornament Dvere Kvet Dlhý Verandu Rustikálny Veniec Predné Prihlásiť Z3V8

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty