9" 230mm diamantovými Čepeľ na Rezanie Disk Kolesa,Turbo Segmentovaný Kotúč na Rezanie,Suché Rezanie Disk pre Mramor,Žula,Kameň 1/2/3KS

Novinka

€15.39

Funkcie:

◆Navrhnutý na zvýšenie efektívnosti a výnimočný výkon.Diamantové kotúče predstavujú optimálne riešenie pre získanie presný, rýchly rez, s bezkonkurenčnú trvanlivosť, zaručuje vynikajúci, rovnomerný výsledok.

◆Dobré rezanie účinok, vysoká účinnosť,Rezanie rovnováhu, ostré a odolné, dlhá životnosť.

◆Vysokú tvrdosť diamantu čepeľ môže stably rezané rôzne materiály,Žiadne žetóny, suché rezanie disk, nízka hlučnosť a rýchle rýchlosť rezania.

◆S 16 chladiace otvory pre lepší rozptyl tepla,dokáže nielen rozptýliť teplo, ale aj stíšiť zvuk, redukuje poškodenie stroja.

◆S Max 6600 ot. / MIN., tento diamant kruhový disk sú vyrobené špeciálne pre Ideálny pre , Mramor, Žula, Betón, Murivo, Kameň, Tehál, Dlaždíc, atď.

Špecifikácie:

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Materiál: Kov

Hrúbka: 3 mm

Zuby: 16

Max Rýchlosť: 6600RPM

Priemer: 230mm(9 inch)

Vŕtanie Priemer: 25,4 očakávané mm

Package: 1/2/3KS

Package Zahrnuté:

1pc 230mm Diamond pílového Kotúča

2 ks 230mm Diamond pílového Kotúča

3ks 230mm Diamond pílového Kotúča

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie.

Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: disk kovov, kotúč diamantový, diamantové brúsne pílového kotúča, vlasy pet, batérie, ventilátor, kruhový disk, pes vlasov, Vzduchu Ventilátor, 350 mm diamantový kotúč, Diamond disk.

Certifikácia Žiadne
Dokončovacie Iné
Názov Značky SI FANG
Číslo Modelu wulpjp000015
veľkosť 230mm
Počet Pc 3 ks
Čepeľ Materiál Diamond
Typ Kotúča Diamantové Kotúče
Použitie Komerčné Výroba
Pôvod CN(Pôvodu)

Napíšte svoju recenziu!

9" 230mm diamantovými Čepeľ na Rezanie Disk Kolesa,Turbo Segmentovaný Kotúč na Rezanie,Suché Rezanie Disk pre Mramor,Žula,Kameň 1/2/3KS

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty