COOANHO Kúpeľňa Umývadlo Vypúšťacia Zátka s Prepadom Pop-Up Umývadlo Mozgov Plavidla Toaletné Umývadlo Umývadlo, Matná Čierna

Novinka

€10.43

Kovové ľahký-k-používať tlačidlá.Tlačidlo-typ kúpeľňa umývadlo odvodňovacie potrubie prijíma svetlo-touch prevádzky, stačí stlačiť nadol na vrchole odvodňovacie potrubie ak chcete otvoriť alebo zatvoriť ho, bez osobitného pop-up mozgov páky na prevádzkovanie tohto odvodňovacie potrubie.

Vysoko kvalitné materiály.Vypúšťaciu zátku, príruby, a závitové rúry sú vyrobené z pevnej mosadze, chvost a potrubie je vyrobené z nerezovej ocele pre zabezpečenie dlhej životnosti.

Starať-free zariadenie.Obsahuje všetky potrebné podložky, tesnenia, mosadz montáž orechy.Prosím vložte tesnenia a upchávky v správnej pozície podľa inštalačná príručka, aby sa zabránilo úniku.

Vynikajúca povrchová úprava je korózii a hrdzi odolné.Korózii odolný povrch nevybledne ani nebude strácať lesk v priebehu času, a ponúka celý rad možností, aby zodpovedali vašej kúpeľni batérie a vytvoriť krásne predhriať taniere.

Štítky: kúpeľňa umývadlo, umývadlo, wc, umývadlo, povodie umývanie, drez, vaňa bezpečnosť, dosku umývadlo, sklenené umývadlo, kúpeľňa umývadlo, Kúpeľňa Batérie.

Štýl Zatlačte Pop-Up
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu AH2105
Názov Značky COOANHO
veľkosť Others
Aplikácia POVODIE
Podlahy Mozgov Metóda Závažnosť Splachovanie
Druh Kanalizácie
Certifikácia Žiadne
Povrchová úprava Elektrolyticky pokrývajú
Materiál Mosadz

Napíšte svoju recenziu!

COOANHO Kúpeľňa Umývadlo Vypúšťacia Zátka s Prepadom Pop-Up Umývadlo Mozgov Plavidla Toaletné Umývadlo Umývadlo, Matná Čierna

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty