Roztomilý Cherry Čipky Rukávy Psa Tričko Lete Malé Psie Oblečenie Čivava Šteňa Tričko Yorkshire Teriéra, Ropa Perro Domáce Oblečenie

Novinka

€3.31

Tipy:

1.Keď vyberiete požadovanú veľkosť, prosím, zvážte logistiky čas, sa odporúča zvoliť o niečo väčšie veľkosti.

2. Dva-legged oblečenie hlavne sa domnieva, hrudníka, nájdete na veľkosti grafu opatrne, nevyberajte podľa skúseností z minulosti, tak ako sa vyhnúť chybám.

3.Ekonomické logistiky nemôže sledovať kompletné logistické informácie, a logistika aktuálnosť nemožno zaručiť.Ak potrebujete štandardné logistiky, prosím, pridajte nákladnej rozdiel.

Čistý ručné meranie, tam je 1-2cm chyba patrí normálnom rozmedzí.

Názov: Cherry Psa Tričko Platné sezóna: Jar a v lete Materiál: Polyester Veľkosti: XS S M L XL Farby: Biela, ružová Hmotnosť: 29g, 35g, 41g, 50g, 58g Vhodné pre: Malé stredné veľké psy a mačky

1. Pri objednávke hodnota je menšia ako 5 dolárov, zašleme ekonomickej oblasti logistiky, ako je Čína, Post Obyčajný Malý balík Plus, Yanwen Ekonomické Air Mail, Lgmspojmat.sk Šetrič Poštovné a pod. podľa odporúčania platformy.Pri objednávke suma je vyššia ako 5 dolárov, vyberieme Čína Príspevok Registrované Air Mail, Lgmspojmat.sk Štandardná Doprava, na Špeciálnej dráhe-YW, epacket a iné štandardné logistiky podľa odporúčania platformy.Ak objednávku hodnota je menšia ako 5 dolárov a budete musieť zvoliť štandardné logistiky, prosím kontaktujte zákaznícky servis na doplnenie doprava cenový rozdiel.

2. dostanete tovar by mal trvať 15-35 pracovných dní (Brazília je 15-60 dni).Ak nechcete dostávať tovaru, nás prosím kontaktujte.Budeme sledovať tovaru, a odpovedať vám čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!Počas sviatočné (Vianoce, lunárny nový rok) dodacia lehota môže byť dlhšia, než je obvyklé.Prosím pridajte 5-10 deň omeškania.

1. ak bol tovar poškodený v priebehu prepravy, výmenný nákladnej znáša nás, ak kupujúci z dôvodu veľkosti, farby a iné otázky je potrebné sa vrátil, poštovné hradí kupujúci sám.

2. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní po doručení, ak si chcú vymeniť chybné alebo nesprávne zásielky.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!

1.Žiadame, aby ste ihneď nás kontaktujte befoere ste nám, neutrálny alebo negatívny názor.(1-2 dni, aby vám primerané zadosťučinenie s riešením).

2.Ak sa vám páči tento produkt, prosím, dajte nám všetky 5 hviezdičiek.

Štítky: ropas para cachorro, pes tričko, handričkou psa, blúzka ženy, adresa chihuahua, letné ženy, chihuahua oblečenie xxs sweter, pre labrador, domáce oblečenie, pyžamá, pes lete.

Metóda čistenia Pranie V Práčke/Ručné Umývanie
Poštovné Doprava Zadarmo
Vhodné dovolenku Halloween, Nový Rok, Vianoce
Hmotnosť 29g, 35g, 41g, 50g, 58g
Druh Psy
Pôvod CN(Pôvodu)
Vhodné pre Malé stredné veľké psy a mačky
Sezóna Jar/Leto
Vhodné plemien psov Yorkshire teriér, chihuahua, francúzsky buldog, zlatý retriever
Kategória Produktu Oblečenie pre psy/ psov tričko
Materiál Polyester
Farba biela, Ružová
veľkosť XS S M L XL

Napíšte svoju recenziu!

Roztomilý Cherry Čipky Rukávy Psa Tričko Lete Malé Psie Oblečenie Čivava Šteňa Tričko Yorkshire Teriéra, Ropa Perro Domáce Oblečenie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty