Britune Auto Objektív Angel Eyes Bi-xenon Šošovky 3,0 palca Retrofit Projektor Svetlometu Switchback Halo H1 LED HID Svetlo Príslušenstvo

Novinka

€52.80

Britune Auto Objektív Angel Eyes Bi-xenon Šošovky 3,0 palca Retrofit Projektor Svetlometu Switchback Halo H1 LED HID Svetlo Príslušenstvo

Upgrade super 3.0" projektor objektív dať matný vzhľad reflektor, môže poskytnúť širší svetlá a jasnejšie hot spot, s jasnejšie a ostrejšie cut off line ako 3.0 štandard proejctor objektív.S LED Angel Eyes, keď otvoríte predné svetlo, angel eyes osvetlenie zníži na 50%, to udržuje teplotu dole a robí angel eye dlhšiu životnosť.To je dobrá voľba pre niekoho, kto hľadá menej svetla spotrebu.Okrem toho, ak si vyberiete "biela žltá" kit, že je súprava s turn signál funkcia, keď ste na normálnej jazdy, angel eyes bude bielej farby, ale po zapnutí tebe signálneho svetla, anjel oko sa zmení na žltú farbu a bliká, môže to chytať aj iné ovládače pozornosť.

Špecifikácia: Projektor Objektív, Rozmery: 3,0 Palca Objektív: Vysoká jasné, konvexné šošovky, jasnejšie než štandardné 3.0 objektív, zabezpečiť rovnomerný jas, silné penetračné vlastnosti a č astigmatizmus.Kryt Materiál: Vysokej teplote odolného plastu, vydrží 300 stupňov teploty, angel eyes upínadlá priniesť nový vzhľad pre váš svetlometu.Reflektor: Hliník zliatiny reflektor telo, s dlhšou životnosťou a vysokou priepustnosťou.Elektromagnetický: Silný a výkonný brzdový vystaviť viac svetla cez objektív fotoaparátu, lepší objektív výkon.Nízke svetlo Vzor: S mäkké svetlo svieti, nebude slepé protiidúcim vodičom.Vysoká svetla Vzor: S širší rozsah, prináša super svetelný výstup na vašej ceste.Cut-off Lúč Možností: LHD(Predvolené)/RHD LHD -- Ľavej strane jednotky, volant na ľavej strane auta v Rusku, USA,...atď.RHD -- pravostranné, volant na pravej strane vozidla v UK, Japonsko,...atď.Obutie: Hodí sa pre H4, H7 Svetlometu.Pre ostatné svetlometu typ, budete musieť urobiť menšie úpravy, aby sa zmestili na objektív dobre.Projektor Vyžaduje Žiarovka Typ: H1 Xenon alebo Britune H1 LED Žiarovky.Angel Eyes: Upgrade LEDAngel Oči!S Stmievanie Funkciu, keď zapnete váš svetlometu, anjel oko bude 50% brightautomatically.Takýmto spôsobom sa môže znížiť teplotu a dlhšiu životnosť.Špeciálne Funkcie: S turn singal funkciu.Keď ste na normálnej jazdy, angel eyes bude bielej farby, ale po zapnutí tebe signálneho svetla, anjel oko sa zmení na žltú farbu a bliká.

Balenie Obsahuje: 2 x 3.0" Super Bi-xenónové Projektor Objektív 2 x LED Angel Eyes Upínadlá Inštalácie Podložka & Zamykanie Krúžky

Upozornenie: 1. Balík je bez xenónových žiaroviek a štrkopiesky, ak potrebujete na prestavbu spolu, pozrite si prosím môj nasledujúci odkaz pre to. 2. Ak potrebujete LED žiarovky pre tento projektor objektív, pozrite si prosím nižšie uvedený odkaz na H1 LED Žiarovky.

1. Skontrolujte prosím, jasne obrázok, popis a vedomie, že vzhľadom na vplyv monitor resolutionand prostredie, obraz, farbu, môže byť trochu odlišná od materiálu objektu. 2. Pre urýchlenie vašej objednávky, prosím, dajte nám vedieť vaše detail žiadosti, ako je napríklad farba temp, žiarovka typ atď., a zanechajte nám svoju detail kontaktu meno, adresa, telefón/mobil číslo, poštové smerovacie číslo. 3. Pleaseunderstand, že colné daň závisí na práve vo vašom veľké krajiny, je mimo našej kontroly.Žiadne extra poplatky generované colné odbavenie musí znášať kupujúci. 4. Prosím, majte všetky štítkov produktu pôvodne ako udržiavaciu certifikát. 5. Výstup záťaž je vysoká votage linka, prosím, prestaň pre rejoint, to nie je bezpečné a nie je možné získať výživné.

1. Objednaný tovar bude do 3 pracovných dní po platba potvrdená. 2. Môžeme loď, Čína Post, HK Pošta, EMS, DHL, FEDEX, TNT, ako zákazník vymenovaný alebo podľa našich obchodných podmienok.Dodacia lehota na odkaz: UPS & DHL: 4-8 pracovných dní (závisí od krajiny, doručená) EMS: 10-20 pracovných dní (závisí od krajiny, doručená) Čína Príspevok: 10-40working 3 dní. Ak ste cann nemôže prijímať tovaru in30 dní po zaplatení urobiť, pls, dajte nám vedieť včas, a my sa budeme snažiť pomôcť. 1. Všetky výrobky sú testované pred dodaním zabezpečiť kupujúci dostali kvalitné a pravé tovaru. 2. Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu.Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný.Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie.Po prijatí položky, vrátime vám okamžite.

1. Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky.Položky môžu byť vymenené v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok. 2. Kupujúci je zodpovedný len za návrat poštovné poplatky za záruka položky.(Vo väčšine prípadov, kupujúci bude mať vrátiť problém komponenty skôr ako celý balík.).Prosím, použite pravidelné poštové služby a pošlite nám sledovacie číslo.Hneď, ako sme prijímať položky, budeme opraviť alebo vymeniť čo najskôr.

Štítky: bixenon projektor, auto kamery, bi led, bi xenon, bi xenon o5, h4 led, h7 led, bi led projektor, projektor retrofit, h1.

S Zase signál funkcia
Pôvod CN(Pôvodu)
Zadajte 15 Projektor Objektív Zmeniť
Typ 12 Projektor Objektív HID
Typ 3 DIY Projektor Objektív Auta
Použitie modernizácia
Pridať Na Svetlá Pre Denné Svietenie
Položka Druh Objektív
Názov Značky BRITUNE
Typ 7 Projektor Objektív Svetlometov
Typ 17 Modernizácia Štýl
Typ 8 Projektor Objektív Montáž
veľkosť 3.0 inch
Žiarovka veľkosť h1 xenon
Typ 5 Svetlometu Projektor Objektív Auta
Názov Modelu 3.0 Super-PLML
Typ 6 Svetlometu Šošovky
Špeciálne Bi-xenónové Svetlá
Typ 14 Auto Svetlometu Projektor Svetlá
Typ 9 Projektor Objektív typu " urob si sám
Typ 10 Projektor Objektív Pre Auto
Typ 1 Šošovky, Pre Svetlá
Typ 16 Auto Príslušenstvo
typ 2 Projektor Objektív Bi-xenon
Typ 4 HID Projektor Objektív Auta
Moc 35W
Typ 11 Projektor Objektív Svetlometu Retrofit
Napätie 12V
Namontovanie Všetky Svetlometu S Dostatkom Priestoru
Pätica Typu H1
Typ 13 Auto Svetlometu Projektor Stavebnica

Napíšte svoju recenziu!

Britune Auto Objektív Angel Eyes Bi-xenon Šošovky 3,0 palca Retrofit Projektor Svetlometu Switchback Halo H1 LED HID Svetlo Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty