Pre MERCEDES - Benz SLK 2012 - 10.25 Palcový Android 10 Carplay Auto Multimediálne Rádio Prehrávač, GPS Navigáciu, Stereo

Novinka

€469.89

Android 10.0 Auta GPS Navigácie Hráč, Vedúci Jednotky

Pre Mercedes - Benz SLK 2012-2015

Popis Položky:

Android 10.0 OS : 1.Android 10.0 4GB RAM+64GB ROM , 8 JADRO, Vstavané Carplay(Voliteľné príslušenstvo) 2.Android 10.0 4GB RAM+64GB ROM , 8 JADRO, Vstavané Carplay(Voliteľné) 3.Android 10.0 8GB RAM+128 GB ROM, 8 JADRO, Vstavané Carplay(Voliteľné)

Čo môže Carplay Robiť? (Voliteľné )

1:Siri :môžete komunikovať s auto cez Siri, povedz auto, čo robiť ďalej, počúvať systém vysielania informácií získaných na mobilnom telefóne, a použiť hlasové diktovanie reagovať.

2:Dotykový Displej Dispaly: Auto, ktoré čiastočne podporuje CarPlay bude vybavený dotykový displej, ktorý je možné zapnúť, alebo vypnúť aplikácie na pomerne jednoduché domácej obrazovke.

3:Fyzické Tlačidlá: Auto s fyzické tlačidlá je jedným zo spôsobov, ako riadiť CarPlay ,ovládanie hlasitosti a sledovať zmeny kontroly sú plne integrované.

Funkcie a vlastnosti:

1. Podpora HD 1080P+Podporuje Bezstratovú hudba

2. Vstavaný Wifi / Podpora 4G Siete

3. OBD Podporu OBD II, ktoré si môžete kúpiť OBD modul od nás

4. Podpora Android Aplikácie na stiahnutie a služby Google play store

5. Kapacitný Multi-touch screen / Rozlíšenie HD 1280*800 IPS Displej

6.GPS Navi: 8GB Najnovšie Voľného Mapu

7.Podpora videa: WMV(VC1 Kód), AVI, H. 264, MPEG4,Xvid, WMV),MP4 (H. 263, H. 264, MPEG4), MPG(MPEG-2),M4V(H. 264, MPEG4)

8.Bluetooth Podporuje Všetky Značky Mobilné Telefóny,Telefónny Zoznam Vstup,Prehrávanie Hudby, Podporuje Meno Vyhľadávanie A-Z

9.Vstavaná Funkcia DVR S Externými Kamera (voliteľná)

Ak je vaše auto palubnej dosky je rovnaký ako na obrázku nižšie, potom môžete ho kúpiť v mojom obchode priamo!

Je to plug-and-play inštalácie, ale odporúčame, aby ste nájsť miestne profesionálny inštalačný technik, alebo auto A&V store inštalovať našich zariadení vo vašom aute, takže sa môžete vyhnúť poškodeniu dosky a hostiteľa sám.Samozrejme, ak budete potrebovať podporu, máte možnosť nás kontaktovať.

Vstavaný DSP

Digitálny signálny procesor vytvára virtuálne reproduktory na palubnú dosku.

Užite si autentický-znejúce hudby z mojej nastavenie, vďaka Digitálny Signálny Procesor(DSP) .Ak reproduktory sú vo vašom dvere, zvuku, ktoré vytvárajú, môžu byť ovplyvnené.DSP re-kalibruje ich frekvencie výstup, takže zvuk hudby, ak to prichádza z reproduktorov na palubnú dosku.

Vstavaný GPS Navigácie

Podpora on-line a off-line navi aplikácie, ako je napríklad Google mapy, igo mapy, podpora 3D Mapy a hlasového navádzania.Ponúkame voľné životnosť aktualizácie mapy.(Podpora rádio/Bluetooth/USB/SD prehrávanie pri navigácii.)

Najnovšie údaje máp pre 45 východoeurópskych a západoeurópskych krajinách a v POI databáze.

Poznámka: aj My máme GPS Mapy pre USA, Kanada, Izrael, Austrália, Nový Zéland ,spojené arabské emiráty a Afrických krajín.

Bluetooth 5.0 Bezstratovú Kvalitu Zvuku

VOLANT OVLÁDANIE

Podpora 4G LTE (Voliteľné )

Suppotr Zrkadlo Odkaz

Podpora káblové zrkadlo prepojenie so systémom Android a iphone

Obojsmerná interakcia medzi Auto DVD a mobilný telefón.Môžete ovládať telefón z DVD dotykového displeja ak chcete prehrávať hudbu , hry ,takže telefonovanie a používať APLIKÁCIU voľne atď.

IPS DOTYKOVÝ DISPLEJ

Na 1280*800 vysoká hustota pixelov poskytuje úžasne žiarivé a vizuálne efekty, zatiaľ čo dotykový displej ponúka pozoruhodne tekutiny a tuitive prevádzky.

Podpora Rozdelenie Obrazovky Nahor a Nadol

Podpora rozdelenie obrazovky hore a dole, a nemá vplyv na cestujúcich, pozeranie filmov, zatiaľ čo sledujete.

Voliteľné:

1. podpora DVR funkcia: podpora front-end DVR, záznam jazdy život, aby cestu bezpečnejšie.

2.podpora parkovacia kamera,:automaticky práce pri cúvaní, môžete zobraziť zadnej strane trate.

3,.podpora pre externé DAB prijímač (prevádzkované Toush obrazovke)

4. OBD podporuje OBD II: auto diagnostických nástrojov, môžete vedieť vaše auto stav kedykoľvek a kdekoľvek.Môžete kúpiť OBD modul od nás

5.podpora pre digitálne TV: môžete podpora DVB-T2 / ISDB-T, s našimi DVB-T2 / ISDB-T box a konektor, môžete spustiť na naše auto DVD obrazovke

6.podpora carplay: podpora Android AUTO a Carplay

7.podpora sledovanie tlaku v pneumatikách: real-time zobrazenie tlaku v pneumatikách, stráženie bezpečnosť cestnej premávky.

8.podpora 4G modul: pripojiť sa k Internetu kedykoľvek a kdekoľvek, zdieľať scenérie s priateľmi.

Podpora Zadná Kamera

Aby vaše cúvanie bezpečnosti, si môžete zakúpiť parkovacia kamera v našej predajni, preč od zlého cúvanie.

Práca s Predná Kamera

Predné usb fotoaparát s digitálnym spracovaním signálu obrazový procesor , nainštalujte tento fotoaparát môžete ovládať DVR na displeji.

Podpora TPMS

Potrebujete kúpiť TPMS samostatne

Môžete zobrazovať teplotu a tlak vzduchu v pneumatikách s vysokou presnosťou sledovať 4 pneumatiky na obrazovke pre bezpečnú jazdu.

ZNAČKA PRÍBEH :AOTSR

High-end Značky, Auto Diely Trhu

Aotsr sú odhodlaní vyrábať high-end , nákladovo efektívne auto diely,ako napríklad AUTO DVD systém, autorádio, FASCIA ,CAR DVR,AUTO BEZDRÔTOVÚ NABÍJAČKU...a tak ďalej.Máme fabriky a nezávislé výskumné a vývojové tímy na projektovanie a výrobu exkluzívnej privátnej model produkty s prispôsobeného konfigurácie.

S kvalitou výrobkov, výborná predpredajný a popredajný servis a viac ako desať rokov na trhu, skúsenosti.AOTSR majú dosiahnuť brilantné úspechy, získal obrovský predaj a dobré meno na celom svete.

Štítky: audi a6 4f carplay, jednokolky koliesko, 1din android rádio, mercedes vito auto stereo, 1 din rádio pre android, w213, gna mercedes, carplay mitsubishi, 1 din 10 palec, kábel diagnostické mercedes.

Pamäť RAM 4G
Názov Značky Aotsr
Špeciálne Funkcie Wifi Funkcia, Podpora Volant Ovládanie, Podpora 3G Siete, Podpora 4G Siete, Podpora Can-Bus
Operačný Systém Android OS 10.0
Rozhranie RCA
Certifikácia CE
Druh Materiálu ABS
APLIKÁCIE Môžete si stiahnuť aplikáciu Google playstore
Pre Vozidla Značky/Modelu Mercedes-Benz
Hodí sa pre MERCEDES - Benz SLK 2012-2015
Pôvod CN(Pôvodu)
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), Arabský, Írska, Estónska, Bieloruský, Bulharský, POĽSKÝ, Dánsky, Nemecký, Ruský, Francúzsky, Filipínsky, Fínska, Kórejský, Holandský, Česká, Chorvátsky, Lotyšský, Rumunský, Malajský, Nórsky, Portugalský, Japonský, Švédske, Slovinský, Ukrajinská, Hebrejské, Grécky, Španielčina, Maďarský, Taliansky, angličtina, Vietnamčina
TF/Micro SD Slot 1
Digital Media Format DVD-R/RW, DVD-RAM, Video CD, Mp3, Mp4, WMA, JPEG
Moc Von 4*50W
Rozlíšenie 1280*800
Din Jeden Din
1080P HD Video podpora rádia pásky recorde
Podpora Carplay (Voliteľné)
Max Externej Pamäte 128G
Názov Modelu YCH-BENZ
Napätie 12V
Položka Veľkosť 10.25 Palec
Google playstore Podpora
Položka Hmotnosť 5kg
ROM 128G
WiFi Prijímač Vstavaný WiFi Prijímač

Napíšte svoju recenziu!

Pre MERCEDES - Benz SLK 2012 - 10.25 Palcový Android 10 Carplay Auto Multimediálne Rádio Prehrávač, GPS Navigáciu, Stereo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty