Mobilný Telefón Lupa Video Zosilňovač, Smart Telefón Držiak Držiak Skladanie 3D HD lupu Veľký Displej EM88

Novinka

€8.73

body, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Mobilný Telefón Lupa Video Zosilňovač, Smart Telefón Držiak Držiak Skladanie 3D HD lupu Veľký Displej EM88

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.Non Kalovej Telefón Zosilňovač Obrazovky: zväčšovanie obrazovky nie sklzu, pretože jedinečný dizajn.To môže zabrániť únave a žiarenia, aj keď budete pozerať na film celý deň nebudete cítiť unavení, film milenca môžete uvoľniť svoje ruky a ponoriť celý čas.

2.Mobilný Telefón Lupa pre Všetky Smartphone: Vhodný pre všetky mobilné telefóny,atď..To môže byť tiež použitý ako mobilný telefón stáť.Aby sledoval účinok jasnejšie a viac Stereoskopické.To je vždy veľmi kreatívne a moderné darčeky pre priateľov a rodinu.Najmä pre starších Ľudí, Deti a film milenec.

3.Smartphone zväčšovacie sklo 3-4 Krát: Priblíženie 3-4 krát umožňuje nastaviť sledovanie vzdialenosti podľa veľkosti obrazovky.Odporúčaná vzdialenosť je 0,5 m až 2 metre.Môže byť pozeral jednou osobou alebo s priateľmi a rodinou spolu a obaja môžete sedieť alebo stáť, ak ho chcete použiť, bez ohľadu na to, ako vysoko ste.

4.Jednoduchý Spôsob, ako Používať: Nie batéria potrebné, prenosná veľkosť je tiež veľmi vhodný na prepravu.Môžete ho použiť, keď ste doma, cestovné, a na ceste do práce.To je tiež veľmi vhodný pre deti sledovať karikatúry, a to môže byť použitý jednoducho, a to môže tiež chrániť oči detí a zabrániť žiarenia z vášho dieťaťa.

5.Ľahký design,prenosný,aby vaše cestovanie zaujímavejšie.

Upozornenie:

Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

Popis:

Typ: Lazy Držiak

Platné model: všeobecné

Platné scéna: plocha

Farby: biela, červená, čierna

Veľkosť:10/12//14inch

Balenie Obsahuje:

1x Mobilný Telefón Lupa

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: xr telefón prípade karl.

Nabíjačka No
Pôvod CN(Pôvodu)
Magnetické No
Materiál Plastové
Kompatibilné Značky Iné
Použitie Stôl
Má Reproduktor No
Číslo Modelu Mobilný Telefón Držiteľov
Názov Značky Etmakit

Napíšte svoju recenziu!

Mobilný Telefón Lupa Video Zosilňovač, Smart Telefón Držiak Držiak Skladanie 3D HD lupu Veľký Displej EM88

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty