Módne luxusné zirkón hlavy hada Náhrdelníky Náušnice Set je vhodný pre Európske a Americké ženské osobnosti dary

Novinka

€24.81

Prosím, neváhajte nás kontaktovať, ak máte akékoľvek otázky alebo obavy pred alebo po nákupe.Zaviazali sme sa k vašej 100% spokojnosti.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo Dopravy a platby; tab na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií. 2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. 3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.Sú tu mnohé spôsoby platby, ktoré sú k dispozícii na alibaba.com napríklad kreditné karty,real-time bankové prevody, offline platby (bankové prevody a Western Union).Môžete si vybrať metódu, ktorá je najvhodnejšia pre vás.Na ochranu vašich záujmov, vaša platba bude dočasne v držbe sos, a nebude eleased k nám, až dostanete vašej objednávke a že sú spokojní s tým. 1.Ak ste satisfid s položkami a naše seervice,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd,budeme radi, rovnaké pre vás. 2.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie služby. 1.Môžete nás kontaktovať na odchode messsages na aliespress alebo pošlite nám e-mail. 2.Aby sme mohli reagovať e-mailu do 24 hodín.

Štítky: wurubio set šperkov, vrstvený pearl šperky set, purple stone set šperkov, farebný set šperkov, sova set šperkov, čipky set šperkov, levanduľa pearl šperky set, zarcon set šperkov, lv set šperkov, sivý kameň set šperkov.

Tvar\vzor Zviera
Kovy Typ Medi
Pôvod CN(Pôvodu)
Šperky Nastaví Typ Náhrdelník/Náušnice
Štýl Klasické
Položka Druh Súpravy Šperkov
Materiál Kov
Číslo Modelu TQS1568
Príležitosti Angažovanosť
Jemné alebo Módne Móda
Zahrnuté Ďalšie Členenie Položka Opis 2 ks

Napíšte svoju recenziu!

Módne luxusné zirkón hlavy hada Náhrdelníky Náušnice Set je vhodný pre Európske a Americké ženské osobnosti dary

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty