Cyling Topánky Profesionálne Pánske Tenisky Sapatilha Ciclismo MTB Self-Locking Ženy Cestnej Svetlo na Bicykel Bicykel na Koni Priedušná

Novinka

€19.77

Nylon jediným

【ODOLNÉ & POHODLNÉ] vyzýva Táto dvojica cyklistika topánky sú navrhnuté s vysoko priedušná oka hornej, syntetické a nosenie-odolný nylon jediným s zarážky,ktorý je anti-slipand a objatie vaše nohy pre všetky deň pohodlie.

【ĽAHKÝ & VÝHODNÉ] vyzýva Nastaviteľné rotujúce spony & háčika a slučky popruhov dizajn robí tento cyklistika, spinning topánka ľahko vkĺznuť a zostať na nohách.To trvá len 5 sekúnd, aby a vzlet rýchlo.Táto topánka je veľmi ľahké s 450-700g váži.

【VŠESTRANNÝ & KOMPATIBILITY] vyzýva Tento všestranný cestnej bike obuvi je kompatibilný s peloton shimano SPD & pozrite sa, delta,ideálny pre cestné koni, cestovania, cestovanie, spin triedy,horské bicykle, a krytý peloton bicykle.

【VIAC BEZPEČNÉ pre POUŽITIE] vyzýva Cyklistické topánky sú určené na tuhé a ponúknuť dobrú podporu.Naša pomoc môžete jazdiť dlhšie a rýchlejšie pomocou menej energie.Silné štruktúry podporuje väčšiu ochranu.

【VYBERTE VEĽKOSŤ] vyzýva Prosím, vyberte si správnu veľkosť podľa vašej nohy dĺžky a veľkosti grafu.POZNÁMKA:Toto je len jeden pár topánok,delta kopačky nie je súčasťou dodávky.Zvyčajne odoslané do troch dní!

Pohodlný Vo Vnútri

Pohodlné a priedušné vnútorné dizajn, silný absorpciu potu, nie je dusno a horúco, takže si môžete udržať vaše nohy, pohodlné pri jazde. 2-Skrutka a 3-Skrutka SPD

Kompatibilný s oboma 2-skrutka SPD-štýl a 3-skrutka SPD-SL štýl kopačky, zarážky, oblasť je kompatibilný s každým zaklínit typu na trhu, vrátane Vzhľad Delta a Peloton Bicykli.Pohodlné

Rýchlo rotujúce pracka+pohodlné Suchý zips dizajn, rýchle zapnutie a vypnutie, to môže byť dokončená do 3 sekúnd.

Štítky: giro cyklistické topánky, topánky shimano muž, topánky f mtb, topánky jazda na bicykli, bicykel teniska, ženy uzdu topánky, cicling topánky cesty, stojan na bicykel, mtb boots uk, dámske bežecké topánky klip.

Oddelenie Meno Dospelý
Athletic Shoe Type Cyklistické Topánky
cyklistické topánky 2021 Jar cyklistické topánky
Funkcia 4 Horská cyklistika topánky
Farba Červená, čierna, biela, Zelená, fialová, Mini červená, Mini šedá
Stielka Materiál EVA
Uzavretie Typ Háčik & Slučky
Použitie pre Lezenie, Turistika, Chôdza, Jazda na bicykli, a rieka sledovanie
Funkcia 2 pretekárske topánky
Pohlavie MUŽI, MUŽI, Ženy
Funkcia 1 cyklistika topánky
Pôvod CN(Pôvodu)
Obkladový Materiál Syntetické
Vrchný Materiál Oka (Air mesh)
Funkcia Priedušná
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Materiál Podrážka Gumené
Funkcia 3 športová obuv

Napíšte svoju recenziu!

Cyling Topánky Profesionálne Pánske Tenisky Sapatilha Ciclismo MTB Self-Locking Ženy Cestnej Svetlo na Bicykel Bicykel na Koni Priedušná

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty