Ťažká Prísavky Vonkajšie Auto Stan Prísavky Kotvy Pás Stanovenie Zapínanie Háčik Camping Plachtou Príslušenstvo

Novinka

€0.88

Ҳģ .detail-rozšíriť{ max-width: 984px; width: 100%; margin:0 auto; } .detail-rozšíriť .product_c{ margin:30px 0; } .detail-rozšíriť .produkt title{ position: relative; border-bottom: 1px solid #ddd; padding-bottom: 5px; text-align: center; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-serif,Heiti; font-size: 20 px; font-weight: bold; } .detail-rozšíriť .produkt-hlava:po{ obsah: ""; position: absolute; šírka: 60 px; height: 3px; pozadie: #000; dole: -2px; left: 50%; margin-left: -30px; } .detail-rozšíriť img{ display: block; text-align: center; margin: 25px auto; } PRODUKTY DISPLEJ --> PRODUKTOV DESCRIPTION -->

Ťažká Prísavky Kotva So Zabezpečením Háčik Kravatu Nadol Camping Tarp Príslušenstvo

Funkcie :

*100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

*Vyrobené z vysoko-kvalitné materiály, odolné

*Ľahko Použitie:Jednoducho zatlačte na Sacom Kotvy Pohár na čistenie hladký povrch, otočte rukoväť zámok bezpečne a to by poškriabaniu vaše auto.Prosím, majte na rukoväť, keď nie v použitie.

*Bezpečné: sacom kotva je lepší spôsob, ako zabezpečiť takmer nič.Žiadne ďalšie starosti o zaťažení, ktoré nie sú bezpečne zaistené.Aj kravatu stany a tarps na osobné a nákladné automobily pre jednoduché autocamping

*Silné spevnenie: Každá kotva drží až 22lbs/10 kg a je to ideálny nástroj pre výlety alebo doma.Funguje na väčšine non-porézne hladké povrchy.Použitie s bungee šnúry alebo lano (nie je súčasťou).

Špecifikácie:

*Materiál: PU

*Farba: Čierna(ako na obrázku)

*Veľkosť:8*4*17 cm ( Ako na obrázku) (približne)

*Hmotnosť:50g(Cca)

Obsah Balenia:

1/2/4pcs Prísavky

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

PODROBNÉ ZOBRAZENIE --> DOPRAVA --> SPÄTNÁ VÄZBA -->

Štítky: markíza plachtou, plachta stanu, textílie plachtou, plastové plachtou, pvc plachta, plátno plachtou, čierna plachta, očko plachtou, vonkajšie plachtou, markíza nepremokavé.

Materiál PU
veľkosť 8*4*17cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Príslušenstva Stan Nechtov
Druh 3 - 4 Osoby Stan
Farba čierna

Napíšte svoju recenziu!

Ťažká Prísavky Vonkajšie Auto Stan Prísavky Kotvy Pás Stanovenie Zapínanie Háčik Camping Plachtou Príslušenstvo

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty