TicPods Zadarmo (Zrekonštruovaný) Pravda, Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá 18 Hodinová výdrž Batérie, Rýchle Nabíjanie IPX5 Nepremokavé Touch Ovládania

Novinka

€25.23

Aké sú Mobvoi Certifikované Zrekonštruovaný Produkty?

Mobvoi Certifikované Zrekonštruovaný Produkty, ktoré sú pre-vlastnených Mobvoi produkty, ktoré sa podrobili Mobvoi prísne rekonštrukcii procesu pred ponúkané na predaj.Dostanete "ako nové" zariadenie s originálnym Mobvoi náhradné diely (podľa potreby), ktoré boli dôkladne vyčistené a skontrolované.Každé zariadenie sa dodáva s kompletným príslušenstvom, káble a operačných systémov.

Navrhnuté pre život na cestách.

TicPods Zadarmo sú pravdivé bezdrôtové slúchadlá, ktoré sú navrhnuté s konečným dotykové ovládanie, optimalizované pripojenie Bluetooth a jasný ostrý zvuk pre poslucháča.Oni sú najviac interaktívne slúchadiel k dispozícii tak máte väčšiu kontrolu na cestách.

Dlhá výdrž batérie a rýchle nabíjanie.

18 hodín výdrž batérie, nabíjanie prípade 4 hodín výdrž batérie na jedno nabitie.

IPX5 Odolný voči Vode.

Zachytil v daždi?Žiadny problém.Potenie na oldies?Dostali sme si.S odolný voči vode a potu hodnotenie IPX5, trochu vody, nebude sa stali "Oh no!"

Hovor audio v oboch ušiach.

Počuť váš volajúceho v oboch ušiach, zatiaľ čo okolitého hluku a izolácia hluku zaistí, že vaše hovory sú krištáľovo čisté.

Hlasové ovládanie.

Hovoriť a budete dostávať.Dlho stlačte na dve sekundy na pravej slúchadlá kmeňových prístup k hlasovým asistentom na ovládanie vašej hudby, telefonovať, prijímať upozornenia a viac, keď ste na cestách.

Ergonomický dizajn.

TicPods Zadarmo slúchadlá sú ergonomicky navrhnuté tak, aby vyhovovalo pohodlne a bezpečne v ušiach.Každý pár sa dodáva s dvomi rôzne veľkosti silikónových tipov, uistite sa, že nie je správne fit pre vás.

O Mobvoi

Spoločnosť bola založená v roku 2012, Mobvoi cieľom je posúvať hranice novej generácie interakcia človek-stroj s AI technológie.Mobvoi vyvinul svoje vlastné Čínske hlasových technológií v oblasti rozpoznávania hlasu, počítačové spracovanie prirodzeného jazyka, a vertikálneho vyhľadávania.Prostredníctvom svojej tvorby cenených spotrebných výrobkov v wearables, audio, automobiloch a doma kategórie produktov, Mobvoi bohaté akumulácie skúseností pri uplatňovaní AI má zase riadený nepretržitú inováciu v jeho základné hlasové na báze technológií.

K dnešnému dňu, Mobvoi vyvolala 6 kôl financovania, led firmy, vrátane SIG, Sequoia Capital, Zhenfund, Google a Volkswagen.Okrem toho, Mobvoi je blízko strategické partnerstvo s Google prostredníctvom Nosenie OS a Asistent Google, ako aj jej joint-venture s Volkswagen Group China umiestnite ho na čele riešenie mnohých reálnych problémov a scenáre s hlasom založené AI.

Štítky: aio chladič, bem bluetooth slúchadlá, wi, bluetooth auto handsfree, batérie pre bluetooth slúchadlá, bluetooth headphon, earphon, ios slúchadlá, prispôsobiť bluetooth, ticwatch s.

Odolný Voči Vode IPX5
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu TicPods Zadarmo
nepremokavé Áno
Ovládacie Tlačidlo Áno
Izolácia hluku Áno
Intuitívne dotykové ovládanie Áno
Funkcia Pre Mobilný Telefón, Šport
Počet Vodičov 2
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Zoznam Balíkov Používateľská Príručka
Ovládanie Hlasitosti Áno
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
S Mikrofónom Áno
Certifikácia CE
Komunikácia Bezdrôtové
in-ear detekcie Áno
Štýl In-ear
Konektory Žiadne
Je bezdrôtové Áno
Názov Značky ticwatch
Vocalism Princíp Dynamický
Fast Charging Áno
Funkcie nepremokavé
Ergonomické uchytenie Áno
Hlasový Asistent Podpora
Výdrž Batérie 18hours nabíjanie prípade 4 hodín na jedno nabitie

Napíšte svoju recenziu!

TicPods Zadarmo (Zrekonštruovaný) Pravda, Bezdrôtová Bluetooth Slúchadlá 18 Hodinová výdrž Batérie, Rýchle Nabíjanie IPX5 Nepremokavé Touch Ovládania

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty