Dlhá Rukoväť Z Nerezovej Ocele Med Dipper Lyžice Medu Miešanie Stick Kvapaliny Odšťavovač Mixer, Med, Kuchyňa, Kuchynské Náradie

Novinka

€3.62

Popis:

1. Vyrobené z nerezovej ocele, neškodná, bezpečné a pohodlné, veľmi pevné a odolné med dipper, nebude deformovať hrdze alebo plesnivé. 2. Sférické povrch a ubezpečte sa, že lyžice medu nie je sklzu, pomáha získať drážky na druhom konci a distribuovať med z jar.

3. Špeciálne kuchynské náradie, dobré pre mrholí med cez toast alebo palacinka, môže byť tiež použitý na pridáme med, káva, nápoje, čaj, džús, atď.

4. Môžete ľahko udržať ju pre každodenné použitie.

5. Jednoduché Čistenie: Odnímateľná rukoväť na oboch koncoch pre jednoduché čistenie, pevnej nehrdzavejúcej ocele odoláva škvrny a zápach absorpcie.

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ

Farba: Podľa Fotografie Zobraziť

Veľkosť: 15.8* 2cm

Zoznam produktov: 1 * Nerezová Oceľ Med Miešačky

Poznámka: 1.Vzhľadom na ručné meranie a rôznych metód merania, skutočná veľkosť by mohla byť mierne odlišné.

2.Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas/kontrast nastavenia atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: med, medveď med, dipper klobúk, mini lyžica, hroznový stlačte, black taliansky oblek, nastaviť lyžica, egpu, lyžica medu, včelieho medu.

Lyžica Typ Lyžice Medu
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Kov

Napíšte svoju recenziu!

Dlhá Rukoväť Z Nerezovej Ocele Med Dipper Lyžice Medu Miešanie Stick Kvapaliny Odšťavovač Mixer, Med, Kuchyňa, Kuchynské Náradie

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty