Okrúhly Tvar 14.2 palcový(36 cm) volante Vozidla kryt Alcantara semiš Nosenie Odolať Chráni Volant Pre Univerzálne

Novinka

€38.53

Poznámka: Táto položka sa iba fit pre 37-38 cm (15inch) volante vozidla

Popis: výrobky, ktoré predávame sú 100% nové a nádherné.Charakteristika: 1. Špeciálny dizajn a presné dekorácie vám nebývalý komfort. 2. Vyrobené z vysoko kvalitného, mäkkého a odolného nappa semiš kožené, priedušná, bez zápachu, non-sklzu a non-zápach gumy. 3. Poskytujú ideálna dekorácia pre vaše auto, chrániť volantu od potu, rúrky, škrabance atď., a aby sa vaše auto hľadáte nové, zatiaľ čo skrýva existujúcich nosiť, čo je veľmi užitočné náhrada za poškodené alebo opotrebované.

Platby: 1. Prijímame len paypal. 2. Je to medzinárodné transakcie.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v pôvodnej ceny alebo poplatky za dopravu.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie / nákup Doručenie: 1. Budeme posielať položky do 2 dní po obdržaní vašej platby.Každá položka je starostlivo skontrolovať pred odoslaním. 2. Čína Príspevok Air Mail môže trvať 10-40 dni, aby sa dospelo.O nás a pripomienky: 1. Ponúkame produkty vysokej kvality a špičkových služieb zákazníkom.Spokojnosť zákazníka je naším cieľom. 2. Každý zákazník je pre nás dôležitý, ak ste spokojní s našimi službami a produktov, prosím, dajte nám pozitívnu spätnú väzbu, vďaka za vaše úsilie! 3. Ak nie ste spokojní s nami, prosím, dajte nám šancu vyriešiť problém pre vás, 100% spokojnosť! 4. Ak nie ste spokojní, keď dostanete vaše položky, vráťte ho do 14 dní na výmenu alebo peniaze späť. 5. Prosím, kontaktujte ma pred vrátením to.Kontaktujte nás: Ak máte akékoľvek otázky alebo pripomienky, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnej spätnej väzby, alebo otvorenie prípadu.Odpovieme vám 24-36 hodinách a pomôže vám vyriešiť akýkoľvek problém.

Štítky: a71 samsung nillkin, alcantara prípade, alcantara nálepky, alcantara bmw, riadiť koleso, alcantara kryt, alcantara koža, alcantara case huawei, alcantara zábal, alcantara pre auto.

Externé Testovanie Certifikácia CCC
veľkosť 38cm
Výhody Produktu Close fit&Nosiť Odolať&Non-Slip&Odolný
Položka Šírka 14.2inch
Produkt Štýl Bežné&Šport štýl&Upscale
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Dĺžka 14.2inch
Názov Modelu 032807
Položka Druh Volanty & Volantu, Rozbočovače
Položka Výška 2inch
Produkt Priemer 15inch
Špeciálne Funkcie Nosenie Odolávanie/Non-Slip/Priedušná/Trvanlivé
Položka Hmotnosť 0.5kg
Položka Priemer 14.2inch
Druh Materiálu Faux Leather

Napíšte svoju recenziu!

Okrúhly Tvar 14.2 palcový(36 cm) volante Vozidla kryt Alcantara semiš Nosenie Odolať Chráni Volant Pre Univerzálne

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty