Autorádio 2 din Android univerzálny 7-palcové GPS navigátor multimediálny MP3 a MP5 prehrávač pre Volkswagen, Nissan, Toyota, parkovacia kamera

Novinka

€33.12

2 Din Android 10,0 auto Multimediálne video prehrávač Univerzálny 2DIN stereo Rádio auta GPS pre Volkswagen Toyota, Nissan Hyundai Polo

Popis výrobku: 0 Podporu konfigurácia loga 1. Systém: Android10.0 2. Veľkosť displeja: digitálny displej kapacitné high-definition 7-palcový 2.5 D 3 pamäť: 1 GB + 16 GB/2 GB + 32 GB (voliteľné) 4. Rozlíšenie obrazovky: 1024*600 5. Procesor: Cortex quad-core 6. Výstupný výkon: 4x50W 7. FM frekvenčný rozsah: 87.5-108 MHz, 18 rozhlasových staníc môžu byť predvolené. 8. GPS navigácie: pre-stiahnuť mapy pre offline navigácia.Užívatelia môžu tiež kúpiť priamo z Play Store pre prehliadanie v režime offline.S Wifi, môžete použiť službu Google Maps, môžete ísť na každom mieste, bez získanie stratených. 9. WIFI built-in: pripojiť sa na WIFI, môžete nájsť nové svete, najpohodlnejšie a jeden je online mapa. 10 inovované duálny systém zrkadlo odkaz: IOS / Android odkaz zrkadlo IOS one-way: IOS podporuje premietacie jednosmerný z mobilného telefónu na stroj Android v dvoch smeroch: Android podporuje pripojenie telefónu obojsmerná 11 parkovacia Kamera: je potrebné vybrať fotoaparát, auto je pripojený k zadnej strane prevodové prepínač automaticky (je potrebné voliteľné príslušenstvo) 12 volant Ovládanie: umožňuje ovládať funkcie, ktoré potrebuje volant, ktorý je vhodnejšie 13 Bluetooth 5,0 s A2DP/handsfree/telefónny zoznam, vstavaná hands-free hovoru, Bluetooth, hudobný prehrávač, Bluetooth, automaticky sa načíta telefónny zoznam telefónu. 14 Záznamník jazdy rekordér (DVR): môžete si vybrať rekordér, vodičský DVR a hrať ho v aute, a test môže byť uložené (voliteľné) 15 Kompatibilné s file manager: podpora preberaní, inštalácii a odstraňovaní tisíce android aplikácie. 16 čo je Formát Zvuku: FLAC / WAV / MP3/WMA? 17 myslíte si, Formát filmu: MKV / RMVB / AVI / MP4/MDV? 18 Formát obrázku: PNG / JPEG / JPG / GIF / WBMP / BNP atď 19 Jazykov: chino/inglés/francés/italiano/coreano/japonés/árabe/español/portugués/ruso/Turco/vietnamita/hebreo/polaco/nemecký a viac ako 60 jazykoch. 20 kľúčových slov na továrenské nastavenia: 000000/8888 Tento článok má funkciou NO-DVD.Grafit nádoby mini pec na zlato pochodeň tavenia kovov: 1 Android GPS pre auto multimediálny prehrávač 1 zadná kamera (voliteľná) 1 vodičské záznamník predné (voliteľné) 2 USB káble 1 GPS anténa 1 x RCA kábel 1x napájací kábel 2 zátvorkách 1X užívateľský Manuál navrhujem: Najlepšie je na dokončenie inštalácie odborníci.Nie sme zodpovední za akékoľvek poškodenie palubnej doske auta, môže spôsobiť nainštalovať na zariadenie.Preto je najlepšie pre odborníkov na inštaláciu v aute.

Mapa je zadarmo navždy! Ḃ Preinstalamos mape tímu pred odoslaním!Inštalovať môžete aj on-line mapy, ako mapy Google mapy, yandex zobraziť dopravné zápchy Uruguaj on-line / off-line

Systém Bluetooth ● Kompatibilný s A2DP Bluetooth, môžete hrať stereo hudby cez Bluetooth z vášho mobilného telefónu. ● Vstavaný mikrofón umožňuje vykonávať funkciu hands-free hovoru. ● Podpora pre sťahovanie telefónneho zoznamu. ● Podpora pre vyhľadávanie v telefónnom zozname.

Media player Rozlíšenie obrazovky 1024*600 je kompatibilný s displejom s vysokým rozlíšením 1080P, Wifi built-in, môžete počúvať hudbu a videá online!Použiť grafický ekvalizér (eq 9-band prispôsobiť zvuk podľa vašich predstáv Pop, rock, jazz klasická jedno...užívateľ hlas Niekoľko možností prispôsobenia vám umožní prispôsobiť audio zážitok pre vašich predstáv

Zozadu z parkoviska Keď auto je zálohovanie toto DVD, automaticky sa zmení na obrázok zálohy fotoaparát s parkovanie linky?

Ovládacie prvky na volante Funkcia volant ovládanie umožňuje ľahko ovládať piesne zmeniť rádio kanálov a nastavenie hlasitosti z tlačidiel na volante! Ako umožniť umiestnenie ruky na volante môže poskytnúť pohodlie a bezpečnosť?

Odkaz zrkadlo Podpora spojiť s Iphone cez Wifi prístupový bod Podpora spojiť s Android mobilného telefónu pomocou USB dátového kábla a Wifi prístupový bod Čo na DVD sa budú obrázky z telefónu rovnako ako hudba, videá a hry? Ḃ pre mobilné zariadenia Android v dotykový displej DVD môžete ovládať vaše mobilné zariadenia! (Poznámka: je možné podporiť niektoré telefóny, telefóny Android a Apple, ale nie všetky)

Videorekordér pevného disku (bez pamäťovej karty) Podpora spojiť s Iphone cez Wifi prístupový bod, Ak si budete musieť zakúpiť tiež môžete pridať dvr do autorádia (voliteľné)

Špeciálne upozornenie

1. Dávajte pozor na svoje model a veľkosť, skôr než si objednáte. 2. Rozmery inštalácie môjho produktu sú: dĺžka: 178mm x výška 102mm, dĺžka 188mm x výška 116mm.Vždy upravte ho tak, aby jeden z veľkostí, môžete ju nainštalovať.Toto je univerzálnej veľkosti a hodí najviac 85% starých vozidiel. 3. Ak máte akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa, prosím, zákaznícky servis zamestnanca.

Bežné problémy Android zariadenia:

A 1 prečo je navigačný softvér Navitel...Waze...IGO Sygic nie je nainštalovaný na stroji? 1) Toto zariadenie podporuje inštaláciu navigačného softvéru, môžete si ho stiahnuť cez prehliadač alebo obchodu; Q. 2), ktoré ste Prevzali APK sveta mapa v režime offline na stroji?Môžete si stiahnuť mapu sveta, vyžaduje sa v tejto APK A 2 nemožno použiť GPS? 1) Skontrolujte, či vedenie GPS anténa stroj je správne; 2) Ak GPS anténa je inštalovaná v otvorenom priestranstve; ¿3) Skontrolujte signálu GPS v konfiguračnej stránke? Ako nastaviť zisťovanie GPS: po zadaní stránku zariadenia detekcia bude automaticky? Aký výsledok testu je 4 až 5 hviezdičiek, a-GPS možno používať ako zvyčajne? Ak to je 1 až 2 hviezdy GPS nemožno použiť normálne? Len to skúste, kde je signál mora dobré! Poznámka: najprv skontrolujte, GPS, bude mať dosť!Prosím, buďte trpezliví a čakať na výsledok check in, check-out z stránke GPS Ak sa predaj centrálneho stránke detekcie je prerušený a zisťovanie GPS nemôže uspieť?A 3 Ako používať volante ovládanie? 1) Nastavte volant na učenie, a Stlačte a držte pevne stlačte tlačidlo ovládania na volante, počkajte, kým sa stroj môže zobraziť informácie učenia... potom uvoľnite informácie a zadajte tlačidlo nižšie! Akonáhle pochopíte všetky tlačidlá môžete ich použiť! Q. 2) Ak má vaše auto pôvodne radič, volant, pripojenie na ovládací kábel od volantu stroja na radič za volantom auta? Ḃ KEY1 a KEY2 v napájací kábel dieťa riadiace káble na volant!Ak má vaše auto len ovládač na volant skrutku KEY1 a KEY2 spolu a pripojiť kontrolnej linky kolesa na vodiča, volant; Ak má vaše auto dvaja vodiči v volante a pripojenie KEY1 a KEY2 na kontrolné línie kolesa z dvoch pretekárov v volant! Q. 3) Ak je ovládač na volant, vonkajší...pripojiť kontrolnej linky kolesa stroja na kontrolnej linky kolesa na vodiča volant mimo? Ḃ 4) Ak si kúpite auto rádio s canbus nakonfigurovať typ canbus pred použitím tlačidla!A 4 konfigurácia loga auta?Konfigurácia-Konfigurácia loga: vyberte logo, ktoré chcete. robiť vypnite stroj...čakať na 4-5 minút a potom zapnite stroj znova?Osn 5 ¿ako vytvorit svoj vlastný conectar la cámara trasera? 1) Encuentre la línea de activación de inversión a través del diagrama de definición de la línea de energía; Ḃ 2) Conecte como se muestra en la siguiente figura! 6 ¿La máquina admite el enlace espejo entre el teléfono Android y el iPhone? Ḃ 1) El sistema Android es 4,0-9,0 sólo este sistema puede soportar enlace! ¿2) Los teléfonos móviles con iPhone X pueden admitir enlaces de espejo?

Štítky: autorádio, gp tracker, 2 din android auto stereo, signstek fm vysielač, android autoradio, 2 din rádio pre android, 2din android rádio, android auta, 2 din rádio, 1 din auto rádio.

Pre Vozidla Značky/Modelu Univerzálny
Špeciálne Funkcie 1 Volant funkcia ovládania
Mapy Vstavaný offline mapy
CPU 4 jadra
2 din Volkswagen, Nissan, kia, TOYOTA
Operačný Systém Android
Pre Typ Vozidla/Model Univerzálny 2 din Auto Android
Položka Hmotnosť 1.1kg
Názov Značky lubela
Všeobecný účel pre 2 din auto android
Din Double Din
Napätie 12V
Voliteľný Kábel ISO TOYOTA, Nissan Kábel
RAM + ROM 1 GB + 16 GB / 2 GB + 32 GB
Špeciálne Funkcie Wifi Funkcia, Podpora Volant Ovládanie, Podpora 3G Siete, Podpora 4G Siete, Podpora Can-Bus
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), Čínština (Tradičná), Albánsky, Arabský, Azeri, Írska, Estónska, Bieloruský, Bulharský, Islandská, POĽSKÝ, Perzský, Boolean text (holandský Južná Afrika), Dánsky, Nemecký, Ruský, Francúzsky, Filipínsky, Fínska, Gruzínska, Haitskej Kreolská, Kórejský, Galícia, Katalánsky, Česká, Chorvátsky, Latinská, Lotyšský, Litovská, Rumunský, Maltézsky, Malajský, Macedónska, Nórsky, Portugalský, Japonský, Švédske, Srbčina, Slovenskej, Slovinský, Svahilčine, Thajský, Turecká, Waleský, Ukrajinská, Hebrejské, Grécky, Španielska Basque, Španielčina, Maďarský, Arménske, Taliansky, Jidiš, Hindčina, Urdu, India, Indonézia, angličtina, Vietnamčina
ROM 16 g
Náhradné fotoaparát Stand by
Rozlíšenie 1024x600
Autorádio Rozhranie Dva USB rozhranie
Pamäť RAM 1G
Veľkosť Displeja 7"
Bluetooth Verzia 5.0
Položka Veľkosť 178mmX102mm&188mmX116mm
Moc Von 50Wx4
Pre vzor Autorádia GPS Android multimediálny prehrávač
Max Externej Pamäte 32G
systém Android 10.0
Certifikácia CE
dvr Stand by
Špeciálne Funkcie 2 GPS Navigácie/Wifi Funkcia
Názov Modelu 9218, 7 palcový Univerzálny Android autorádia
Podpora viac modelov Tento stroj je univerzálny
zrkadlo odkaz Android/IOS
TF/Micro SD Slot 2
Rozhranie Dual USB adaptér vstupné
Druh Materiálu Zliatina hliníka A plastu
Pôvod CN(Pôvodu)
Digital Media Format Mp3, Mp4, WMA, JPEG

Napíšte svoju recenziu!

Autorádio 2 din Android univerzálny 7-palcové GPS navigátor multimediálny MP3 a MP5 prehrávač pre Volkswagen, Nissan, Toyota, parkovacia kamera

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty